Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, ha egy férfi 23 évvel idősebb mint a nő? Szerintetek van jövője egy ilyen párkapcsolatnak?
Ez kérlek szépen biza attól függ hány évesek azok akikrűl szó van. Mondom én azt, hogy ha az egyik 24 éves a másik 1 akkor nem ajánlatos. De még azt is mondhatnám, ha az egyik 31 éves a másik 8 akkor se. Ha már a fiatalabbik olyan 25 fölött van akkor van értelme erről beszélni és úgy azt is mondhassák az emberek, hogy normális.
Aztat, hogy az ilyen kapcsolatnak van-e jövője én innen a tanyáról nem tudhatom, nyilván a résztvevőknek nagyobb rálátása van a dologra. Értek ezalatt ósdi szimpátiát, érdeklődési körben való egyezést miegymást (tudhassa a fene rajtuk kívül, hogy szeretik-e egymást).
Én és a barátom között 30 év korkülönbség is van. Felvállaljuk egymást családunk és ismerőseink körébe is.
Mindig volt közös témánk, a szex csodálatos.
Szerintem a kort nem években kell mérni...
Tehát kérdésedre válaszolva: normális és van annyi jövője mint az összes többi kapcsolatnak (ez nem korfüggő)
Utolsó:
Majd mikor 40 éves leszel megnézném mennyire lesz csodálatos a 70 éves "barátoddal" a sex... Meg úgy bármi.
Utolsó:
40 múltam. Erről ennyit...
Nekem van egy ismerősöm hasonló kórkülönbséggel.
Náluk egy darabig működött és még közös gyerekük is van.
De ez a kórkülönbség hatalmas.
Az ismerősöm most ott tart, hogy nem mehet sehova mert a férje már impotens és nem bízik benne, hogy nem csalja meg.
Magyarul: a biológia határt szab a korkülönbségeknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!