Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, egy 22éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, egy 22éves fiú, és egy 34éves nő kapcsolatáról? , Működhet?

Figyelt kérdés
Amúgy minden rendben,teljes a harmónia.
2011. ápr. 13. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
ha teljes a harmónia,akkor mi a probléma?
2011. ápr. 13. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha minden rendben, akkor mi a kérdés. Ezek szerint működhet.

Bár nekem azért furcsa lenne, de egye fene, próbálkozzatok. :)

2011. ápr. 13. 13:53
 3/9 anonim ***** válasza:
amúgy szerencsés lehet a srác,nagyon:)
2011. ápr. 13. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálunk 20 éves fiú és 28 éves nő volt a felállás.Lassan 10 éve élünk boldog házasságban.Nálunk működik. De az is igaz,hogy a feleségem nem 38 évesnek,hanem 30 évesnek ha kinéz..Az is fontos,hogy elég fiatalos a gondolkodása is..

Így működhet..

2011. ápr. 13. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Természetesen működhet! A párommal nálunk is hatalmas a korkülönbség! Nálunk 21 év különbség van! Én 22 ő 43! Mondjuk nálunk én vagy a nő, de ez fordítva is működhet!

Mióta vagytok együtt?

2011. ápr. 13. 13:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Nincs gond!3hete vagyunk együtt,csak gondoltam megkérdezem. Köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 13. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Durva,szerintem hosszútávon nem müködhet..esetleg 1-2 év de többet nem adok neki........gondolkoz már.....te jó ég.....
2011. ápr. 13. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:

ma 15:41

miért ne működhetne? Én mint nő 9 évvel vagyok idősebb a páromnál..Idén lesz az esküvőnk,és 12 éve élünk együtt..Működik,SŐT nagy a szerelem még mindig..

2011. ápr. 13. 15:55
 9/9 anonim válasza:

Szerintem teljes mértékben működhet.A szerelem nem korkülömbségtől függ,ha szeretsz valakit és megértitek egymást nem mindegy hogy hány éves?

Sok sikert a kapcsolathoz kérdező :)

23/L

2011. máj. 12. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!