Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt kell belefektetni egy normálisan működő párkapcsolatba?
.
már több csajtól is kaptam olyan választ hogy most nincs ideje egy komoly kapcsolatra, vagy hogy ez úgy nem fog működni hogy hetente csak egyszer vagy kéthetente találkozok vele. ... most van a másik véglet hogy azt mondják az se jó ha túl sűrűn együtt vagyunk a csajjal mert akkor "hamar megunjuk egymást".
mi az optimális, és mi az ami még belefér ? nem fogom persze stopperórával mérni. de pl egy tali vagy randi az hány órás ami minimum vagy maximum lehet, heti hányszor vagy milyen rendszerességgel ...
pl most új melóhelyem van, aztán hol délelőttös hol délutános vagyok, de lehet hogy majd betesznek éjszakás műszakba is, az éppen aktuális csaj meg suliba jár, szóval azt mondja hogy ez így nem igazán fog működni. neki sincs ideje nekem se, persze mondom hogy itt van mindjárt a tavaszi meg a nyáriszünet ... ilyen ez a logisztika...
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!