Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok VV Gigivel?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 16:35
31/59 A kérdező kommentje:
szerintem egy kis közvélemény kutatás nem árt
2011. ápr. 12. 16:59
32/59 Rendesfiú/19 

válasza:

Minden embernek más a véleménye.....Lehet pesten pont belefutnál 20 olyan fiúba, akiknek kell....itt meg 20olyanba , akinek nem kell...
33/59 TOMAtm 

válasza:

számító és aljas dög,utálom az ilyen nőket.az h cigány nem zavarna annyira,de akkor sem.
34/59 A kérdező kommentje:
hát igen
2011. ápr. 12. 17:08
35/59 anonim 

válasza:

36/59 A kérdező kommentje:
de ennyi erővel Anikó is cigány... akkor miért ő tetszik jobban a fiúknak?
2011. ápr. 12. 17:09
37/59 anonim 

válasza:

Ha nem cigány se kellene:)
38/59 anonim 

válasza:

A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:09
ez nagyon nagy:DD
kérdező: akinek van szeme, az el tudja dönteni, ki néz ki jobban: Gigi vagy Anikó. Szerintem ez nem is kérdés.
39/59 anonim 

válasza:

Mocskos kur.va már alig vártam hogy kiessen, szerencsétlen most már verhetik felfele.Ahelyedben kisem nyitnám a számat ha ilyen lúfogú ribanc lennék szégyeld el magad te senkiházi hajléktalan szuka
40/59 A kérdező kommentje:
:O már megint el kell jutni erre a szintre? ló fogak? persze...
2011. ápr. 12. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!