Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nyomul a pasi haverja?
Mint azt megírtam, léptem ott helyben. Az idegen srác előtt akadtam ki és toltam le a másik srácot hogy "mi a sz.rt beszél? Most ismertem csak meg, a nevét alig tudom stb stb"
És erre írtam azt, hogy az idegen srác viszont úgy vette le ezt az egészet hogy én mentegetőzök és, hogy én letagadom a "pasimat" és mekkora k.va lehetek.
Szóval elég szarul jött ki a dolog.
A srrác elment. Utána még letoltuk többen a másik gyereket. Aztán egyik haverom mondta hogy odajön velem a fiúhoz, beszéljem meg vele újra. Odamentem az idegen sráchoz, de úgy nézett rám mint egy hazudós ribancra. Na ez az amikor nem a nőnek hisznek hanem az agyatlan hülyegyereknek aki velünk volt.
A vége az lett a történetnek hogy a srác megsértődve tovább táncolt a haverjaival. Nem is ment oda egy csajhoz sem. Nézegetett még egy ideig, de megsértve érezte magát, hogy végre odament egy lányhoz, annak is "pasija van és letagadja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!