Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nyomul a pasi haverja?

Figyelt kérdés
Elég sokszor megesett,hogy mikor nyomult rám egy csávó,egy kis idő múlva a haverja is bepróbálkozott.De csak úgy sunyiban odasompolygott nehogy a barátja is észrevegye.Nem értem hogyha haverok,akkor mért csinálják ezt?Ez nem számit náluk árulásnak v ilyesmi?
2011. ápr. 11. 23:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
utolsó: miért nem léptél ott helyben? mert azt nem hiszem el, hogy ott face to face nem tudtad volna a srácot lehordani, a másikkal meg tisztázni hogy mi a konkrét helyzet....már ne haragudj de én ezt 3 mondatban el tudom intézni olyan esetben, mint te. A te helyzeted szerintem egyáltalán nem volt menthetetlen...
2011. ápr. 16. 22:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Mint azt megírtam, léptem ott helyben. Az idegen srác előtt akadtam ki és toltam le a másik srácot hogy "mi a sz.rt beszél? Most ismertem csak meg, a nevét alig tudom stb stb"

És erre írtam azt, hogy az idegen srác viszont úgy vette le ezt az egészet hogy én mentegetőzök és, hogy én letagadom a "pasimat" és mekkora k.va lehetek.

Szóval elég szarul jött ki a dolog.

A srrác elment. Utána még letoltuk többen a másik gyereket. Aztán egyik haverom mondta hogy odajön velem a fiúhoz, beszéljem meg vele újra. Odamentem az idegen sráchoz, de úgy nézett rám mint egy hazudós ribancra. Na ez az amikor nem a nőnek hisznek hanem az agyatlan hülyegyereknek aki velünk volt.

A vége az lett a történetnek hogy a srác megsértődve tovább táncolt a haverjaival. Nem is ment oda egy csajhoz sem. Nézegetett még egy ideig, de megsértve érezte magát, hogy végre odament egy lányhoz, annak is "pasija van és letagadja".

2011. ápr. 17. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!