Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretet vagy a szerelem erősebb?
Az exem 2.5év után szakított velem mert elmúlt nála a szerelem.De mint embert aztmondja nagyon szeret.Amit érzek is mert sokszor keres telefonon és néha találkozunk is.valahogy azt érzem,hogy nem tud teljesen elengedni lelkileg.Én titkon abban reménykedek,hogy valamikor újra összejöhetünk még.De félek ha esetleg valakivel megismerkedne és szerelmes lenne,elveszíteném.
Szerintetek igy,hogy érez azért még irántam beletud gabalyodni egy másik kapcsolatba?
Nehéz megmondani.
Ha szakított veled akkor nyilván újat szeretne, csak az a kérdés hogy képes-e mással járni. De ez csak helyzetben fog kiderülni.. adott esetben egy kapcsolat után is visszatérhet hozzád ha arra jön rá hogy te kellesz neki.
Ha egy férfi szakít arra hivatkozva, hogy már csak mint embert szeret, az annyit tesz, hogy mint nő, már nem vagy jelen az életében. Ez pedig alapfeltétele egy kiegyensúlyozott kapcsolatnak.
Ha nincsenek meg az alapok, akkor vár sem épül.
Sajnálom, ez a meglátásom (eveztem hozzád hasonló csónakban).
Itt nem arról van szó, hogy nem szerelmes már. Az kb 1 év múlva elmúlik. Egyszerűen megunt téged. Ezt nem kell túlragozni.
És nem fogtok mégegyszer összejönni, mert akkor most is együtt lennétek és most nem lenne itt ez a kérdés. Csak magadat emészted vele, ami rád nézve teljesen értelmetlen.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!