Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból lehet aztán valami több fiú és lány közt vagy ami barátsággal indul abból sosem lesz semmi?
Szia!
14 évesen megismertem egy fiút. Nekem már akkor is tetszett, de valamiért csak barátkoztunk, végül is 3 év alatt sikerült olyan kapcsolatot kialakítanunk, hogy tudtam benne bízhatok meg a legjobban, bármit elmondtam neki, szerelmi csalódás után is őt hívtam, ahogy fordítva...és épp egy ilyen nagy szerelmi csalódás után, mikor próbált kivakarni a kátyúból (és neki sem volt senkije-amúgy ez egy ritka helyzet volt, mert ha nekem volt valakim neki nem és fordítva), már naponta találkoztunk, mikor lehetett (100 km-re tanultam onnan ahol laktunk), az egész nyarat együtt töltöttük, és olyannyira jól sikerült, hogy augusztus 1-jén már kéz a kézben sétáltunk tovább..ez 2003-ban volt...és most hétvégén lesz az első házassági évfordulónk, és június 26-ra várjuk a kislányunkat...teszem hozzá az elmúlt 8 év megszakításmentes töretlen kapcsolat volt:D Szóval igen, lehet barátságból szerelem;)
Jelenleg a legjobb barátommal vagyok együtt. Igaz, amikor még 'csak' barátok voltunk, akkor eszembe sem jutott, hogy szerelmes is leszek, de egy este elmondta, hogy többet érez és ez bennem is elindított valamit. Azóta is ő a legjobb barátom, bármit meg tudunk beszélni :D A lényeg, hogy legyél őszinte ;)
20/L
"Barátságból lehet több akár fiú és fiú közt is"
Az már nagyon túl lenne a barátságon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!