Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegendő a szeretet egy kapcsolat folytatásához?
A párommal 2és fél éve vagyunk együtt. Úgy lassan több mint fél éve azt érzem h az én részemről elmúlt a szerelem. Nagyon nagyon szeretem őt mint embert, de a rajongás elmúlt és már a szexet sem kívánom vele, nem borzongok bele ha megérint:( Ez nagyon kikészít, mert ő még mindig nagyon szerelmes belém. Nem akartam becsapni így megbeszéltem vele..nagyon rosszul érintette, de azt mondta nem érdekli csak ne hagyjam el. De ettől mindketten szenvedünk. Vagy szerintetek ez csak azt jelenti h ez egy erős kapcsolat mert a szerelem átalakult erős kötődéssé vagy ez már csak a megszokás? Tapasztalatokat, véleményeket várok. Előre is köszönöm.
20/N,F
Sztem ha már nem érzed a szerelmet, akkor ne maradj vele,csak mert ő kéri!
Én is szeretem a barátomat még mindig,de ő nem úgy szeret,mint ahogy azt kéne és én szakítottam vele.
Ráadásul én olyan szituba keveredtem,hogy velem nem voltak ilyen rendesek,hogy megbeszéljék velem.Nekem kellett rájönnöm.És nemcsak emiatt hogy nekem kellett rájönnöm,hogy nem úgy szeret,ahogy kéne,hanem amiatt is becsapva érzem magam,hogy már ő nem úgy szeret.
Jobb lett,hogy vége...még mindig szeretem,de minden nappal könnyebb nélküle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!