Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet, mit, miért, hogyan? (így már talán megfelel a rendszernek a kérdés. )
A lényeg az, hogy eddig mindig én fizettem mindent, amikor mentünk a barátnőmmel valahova. Sosem hagytam, hogy fizessen, mert egyszerűen annyira gyökér vagyok, hogy nem engedem, hogy a lány fizessen. Nem jó, mert kifogytam a pénzből (tanuló vagyok..), viszont még mindig nem engedem, hogy fizessen.
Lehet a neveltetésem miatt, de valamiért nem tudom elfogadni, hogy a nő fizesse ki.
Ti mit csináltatok, hogy elfogadjátok? Valaki segítsen!
Köszi előre is!
Hát, igen, már túl vagyunk pár randin;több, mint fél éve vagyunk együtt.
A minden alatt konkrétan mindent értek: mozi, kajálás, minden.
Ráadásul talán ő még könnyebben is tudná fizetni, emrt kap ösztöndíjat, meg szociális támogatást az egyetemtől, én meg semmit.
Volt már, hogy azért nem mentünk moziba, mert nekem nem volt pénzem, neki meg nem engedtem, hogy kifizesse, tehát a gyökér jelzőt szerintem megtarthatom..
Én nem csak, hogy megengedem, de el is várom. Nekem se az égből dobálják a pénzt. Egy csaj sem felsőbbrendűbb nálam, hogy örökké én perkáljak. A XIX. században talán még elfogadható volt, amikor a nőknek csak annyi volt a dolguk, hogy a konyhában robotoljanak. Ma viszont már tanulhatnak, dolgozhatnak, tehát pénzük is van, hogy kivegyék a részüket az anyagiakból. És ezt a fiú fizessen baromságot nem tekintem illemszabálynak, csak egy kitalált fa.ságnak, amit a nők találtak ki.
Igen, a gyökér jelzőt megtarthatod, de mellé vedd még fel a szánalmas és a balf.sz mellékneveket is, mert az vagy. Mi az, hogy ő sosem fizet, ráadásul már fél éve együtt vagytok? Nagyon hozzá szokott a jóhoz és ezt később is el fogja várni tőled. Ha pedig nem tudod biztosítani a szórakozását, akkor ki fog akadni, hogy te nem szereted meg ehhez hasonlók és el fog hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!