Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben? (Párkapcsolati krízis) :- ( Vajon végleg vége?
Pár napja szakított velem a barátom, de nem volt teljesen egyértelmű. Nagyon zavarosra sikeredett az egész. Azóta össze vagyok zavarodva és ő sem keresett, ahogy én sem őt. Mondta, hogy elgondolkodott a kapcsolatunkon és, hogy már nem olyan, mint régen. Kérdéseket tettem fel, hogy min kéne változtatni vagy mi legyen? Nem tudott konkrétumokkal szolgálni. Azt mondta össze van zavarodva. Kérdeztem, hogy már nem szeret? Azt mondta, hogy szeret. Végül is mondtam, hogy akkor most hazamenjek vagy hozzájuk döntse el. Adok 5 percet. Nem tudom mit csinálok, jó, hogy vagyok neki, de lehet, most élete legnagyobb hülyeségét követi el.S nem tudta eldönteni. Mondtam, hogy jó akkor vége, mert szerintem ő már nem szeret csak nem meri ezt megmondani. S elmentem haza, de igazából azt hittem utánam fut, de mégsem. :S (Csak mikor visszafordultam láttam, hogy néz, de nem indult meg felém, és én elmentem)
azóta nem is keresett.Vajon fog keresni? Nagyon friss a dolog még. Vagy keressem én?
Én még szeretem. De akkor ezek szerint ő már nem szeret, hogyha nem is keresett?
Hiába kérdeztem semmire se tudott épkézláb mondatot mondani, csak, hogy nem tudja.
22/L
Köszi az értelmes válaszokat!
Köszi a biztatást mindenkinek, még mindig várok, természetesen nem engedi meg a női büszkeségem, hogy én legyek az első, aki szól hozzá. :)
Meg azt gondolom, ha megtenném, akkor utána annyit is érne a dolog...
Szóval nem, várok bár még mindig semmi. :)
Ha eltelt egy olyan 2 hét, akkor utána szerintem meg már felesleges várni, akkor vége.
jaj de jó, h ezt írtad!!!!
Ügyes vagy, csk így tovább!
Bírd ki!
majd írj!
14.50 meg 15:51
15:10 és 16:47-es vagyok!
szerintem semmiképpen se várj túl sokat, elvégre nem vagy te csipkerózsika, és ő sem a herceg, aki majd eljő 100 év után, ennyit nem érdemel meg egy férfi sem. szerintem 1 hét bőven elég. ha 1 hétig kibírja, hogy ne keressen, ne lásson, ne hallja a hangod, akkor ennyi volt. meséltem ugye az egyik exemről, aki eljátszotta ezt. utána következő exemnél okosabb voltam;-) úgy volt, hogy csütörtökön vagy pénteken lejön hozzám (a városomba), de hiába kerestem, nem vette fel a telefont, csak csüt. este. kérdeztem, hogy mikor jön, bár már sejtem, hogy nem aznap. erre közölte, h nincs kedve lejönnie, mert szeret, de nem szeret velem lenni, és időt kér, pl az egész hétvégét és utána majd meglátjuk. na, nekem több se kellett, szépen szakítottam vele. ha nem akarsz látni egy egész hétvégén keresztül pénteket beleértve, úgy hogy előtte 1 hétig ráadásul nem is láttuk egymást, akkor szevasz. és nem bántam meg. sokkal boldogabb vagyok nélküle. ne hagyd magad, mert ha szeretsz is valakit, ne minden áron, ne úgy, hogy közben a te önbecsülésed csorbul. ha ő is szeretne, nem hagyna szenvedni és nem hagyna lebegni a bizonytalanban:) kívánom neked a legjobbakat, és komolyan sokra becsülöm, hogy ennyi erő van benned:))
Végül is holnap talizunk, visszaadja a cuccomat, ami nála maradt, vége, én kerestem fel, azzal, hogy adja vissza, ami nála maradt.
Ha nem keresem ő ugyan nem tette volna meg, mert már le se xarja.
Gyáva volt... meg idióta is.
Nah mindegy, majd idővel túl leszek rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!