Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem, és én is neki. Már vagy 6x akart velem járni, de csak 4x mondtam igent. Voltatok már ilyen helyzetben? És ha igen mit tettetek?
Majd fölnősz és akkor komolyabban fogod a dolgokat nézni. :)
Te még nagyon gyerek vagy.
Legyél a tanára, ha te 15 évesen profin tudsz csókolózni. Nosza. Aztán feküdjetek össze ne használjatok gumit, úgyis kevés itt a téma a gyak.kérdéseken.
De komolyra fordítva:
15 évesek vagytok, mit akartok egymástól? Most komolyan. Kicsit túl értékeled magad szerintem mert te is gyerekes vagy ezekkel a számolgatásokkal. Járjatok szerintem a többi meg majd adódik.
25/f
16:53-as vagyok.
szerintem annyira gyökérség lehordani a fiatalabbakat. akkor kezd el mindenki pasizni/csajozni amikor azt ő jónak látja. más kérdés, hogy később ki, mit fog megbánni. ez az oldal azért van, hogy ha bárkinek bármi kérdése van, akkor feltegye és aki úgy érzi, hogy tud segíteni, az tanácsol valamit. különben meg nem tudom mér gyerekes az, ha valaki 15 évesen hogy úgy mondjam "smárolni szokott". tudod a mai világban minden előrébb tolódik. nem lepődnék meg rajta ha 5év múlva 11éves gyerekek írogatnának a kábítószerről, meg a szexről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!