Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hete járunk. Mikor engedjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hete járunk. Mikor engedjem a szexet?

Figyelt kérdés

1 hete járunk a mostani fiúmmal,de viszont 5 hónapja ismerem kb,nagyon jó barátok voltunk eddig,most pedig több lett...én készen állok a szexre,de még azért mégsem kéne engednem...szerintetek mikor adjam meg magam??:)köszi előre a válaszoat!!

16/L

2009. márc. 1. 13:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

1-2 hónap után...

Mert lehet arra kellesz neki...

én várnék 4 hetet 1 hónap :D

2009. márc. 1. 13:22
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Hác sztem először ne siesd el ,.. várjatok vele egy évig

akkor kiderül hogy mennyire hűséges,..

mert ha kibírja akk. télleg szeret, ha meg nem akk nem ért annyit az egész..

Sok sikert,..:)

2009. márc. 1. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Túlképpen mind1 csak védekezzetek,..(nem kívánt terhesség )

amikor jónak látod.

Ha csak egy gyors numerára kellesz neki akk. mehet 1 hónap után vagy előbb.

2009. márc. 1. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem akarod mond meg neki hogy ekkor és ekkor pl mondjuk 17 éves leszel már mehet is a jöhet.
2009. márc. 1. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

"én készen állok a szexre,de még azért mégsem kéne engednem"

Majd akkor, amikor a mondat második fele eszedbe sem jut.

2009. márc. 1. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az előző válaszolóval. Ha készen állsz, akkor elvileg bármikor mehet. Én is készen álltam még anno az elsőnél, de nem adtam magam oda olyan könnyen, mert tudom, hogy ha egy kicsit halogatom a dolgot, akkor utána a párom is jobban fog becsülni és így is lett. 3 hónapot vártunk, és már másfél éve együtt vagyunk. Utána egy beszélgetés alkalmával ő is mondta, hogy örül, hogy nem kapott meg olyan könnyen, mert valószínűleg ezért vagyunk még mindig együtt. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy várj még egy pár hónapot, aztán, ha úgy érzed már hogy te is nagyon szereted és ezt viszonozza akkor mehet.

NightFever

2009. márc. 1. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
1 évet jesszus XD annyit nem tom ki fog várni.. az non sok
2009. márc. 1. 19:06
 8/10 A kérdező kommentje:
kööööszi a válaszokatt!!!!!:) nekem mindig azt mondja h azért szeret mert "nem vagyok olyan,mint a többi lány":)
2009. márc. 1. 19:10
 9/10 anonim válasza:
87%
en 2 het utan fekudtem le a baratommal
2009. márc. 1. 20:39
 10/10 anonim ***** válasza:
én 2évet vártam a bnőmre!!! és megérte, hidd el:) 18/F
2009. márc. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!