Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lányt, aki biztonságérzetet nyújt?
Ha egy nőt akarsz találni egy hölgyet, akkor ilyet nem találsz.
De én úgy tudtam eddig h ez fordítva van...:)
Egy nő az legyen nő, ne álljon neki harciaskodni, meg keménykedni másokkal szemben, főleg ha ott vagyok, szóval ne ő védjen meg...
hogy érted, hogy biztonságot? mint egy karate bajnok, hogy fizikailag megvéd, vagy pszichológiailag, hogy nem fog megcsalni/átverni...?
elsőre ajánlanám a küzdősport-vetélkedőket/edzőtermeket, másodikra busz, metró... Semmiképp sem tömegrendezvény cicababája.
vagyis egy anyatípust keresel, aki mellett papucsférj lehetsz...az nem jó!!
inkább előbb próbáld meg a félénkségedet leküzdeni, utána keress magadnak egy belevaló barátnőt.
vannak ilyen önismereti könyvek, kurzusok, stb.
en is ilyen lany keresek es nem fizkailag ertem en sem a vigyazast hanem inakb leki erteleben, egy olyat aki szelid kedves es nagyon rendes.
Kivelesetleg ki lehet ulni meleggebb ejszakakon egy fotelben , osszebujni es nezni a csillagokat :) , neha csak azt kivanom konnyekbe labado szemmekkel legalabb ennyi lenne meg mar vegre , d meg egycsokot sem jott ossze eddig.......
22 eves vagyok meg nem volt baratnom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!