Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat ront, ha egy fiú szemüveges?
Mert én ezt vettem észre..
16FIÚ
Én is írtam kontaklencsét de én magam is azt hordok.
De engem nem zavar, ha szemüveg van rajtam, csak jobb sokkal jobb a látásom, hogyha kontaklencsét viselek. és ott ahol én lakom elég kibírható az ára. 4 havi kontaklencse 8.000,- Forintba kerül. Melléje a folyadéktisztító 3.500,- Forint. Összesen 11.500,- Forint.
De tudom valakinek ez az összeg is sok. és nem azért írtam, hogy azt hordjon, hanem azért, mert ha cikinek tartja akkor hordhat azt is.
csak engem zavar az, ha valaki a kontakTlencsét 't' nélkül írja le? na mindegy nem ez a lényeg. nekem is az van, mert nem nagyon szeretem a szemüveget (elsősorban azért, mert sokat sportolok)
de szerintem egyáltalán nem ciki, ha valaki szemüveges. ha a lánynak ez zavaró tényező, akkor benne van a hiba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!