Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 srác van aki össze akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 srác van aki össze akar velem jönni! Mindkettö nagyon tetszik, és egy suliba járunk mind a hárman. Segítség! Melyiket a kettö közül?

Figyelt kérdés

Az egyik 18 éves, csendes, bulizik, nem cigizik,nincs piercingje, addig a másik 16 éves, nagyszájú, cigizik, nem találkoztam még vele egy buliba se, mert sztem ó nem oda jár ahova én és az egyes számú srác, és meszebb lakik tölem mind a másik, de ha meglátom már felizgulok töle.Az elsöhöz az ezsem húz, a másodikhoz a szívem. Sztem pont az ellentétei egymásnak, és nem tudom melyikkel lenne a biztos a dolog.Komoly kapcsolatot akarok, mert eddig szinte mindenkivel megjártam!:S Segítsetek!!! Köszönöm!!

16/L

2009. febr. 28. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
inkább az elsőt választanám, de neked kellene érezned, ha a szíved húz a ketteshez akkor inkább ő, mert ahogy mondtad az egyeshez meg az eszed... hogy komoly lesz e az majd idővel kiderül!
2009. febr. 28. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerd meg őket és amelyikhez jobban kötödsz azt válaszd!Ne legyél felelötlen!Ha most választod az egyiket,lehet hogy 1hét mulva megbánod,ha a másikat ako ugyan ez!Elöször ismerkedj és aztán döncs!Tom nem könyű helyzet,de jol meg kell gondolni!!
2009. febr. 28. 19:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazatok van!Köszönöm!

Jah a második srácnak van ajak piercingje ami nekem nagyon tetszik!

2009. febr. 28. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
ha komoly kapcsolatot akarsz , akkor inkább az elsőt, mert talán a kaland?vágy húz a másikhoz
2009. febr. 28. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Amelyikbe szerelmes vagy, azzal járj!:)

Ha komoly kapcsolatot, akkor az elsővel... de én már megjártam, hogy azzal jártam, akibe nem voltam szerelmes, csak bejöttem neki, hajtott rám, és belementem... azóta megfogadtam, hogy csak olyannal járok, akibe beletudok szeretni, merthogy szerelem nélkül nem ér semmit...

2009. febr. 28. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Igazából még egyiket se ismerem annyira, így még egyikbe se vagyok szerelmes! Csak visszahalottam hogy bejövök nekik! Az egyes az félös, a másodiknak mindig van olyan indoka hogy beszélhessen velem. Hol megkérdi milyen tanárral voltunk, hol van az osztálytársa nem-e láttam, vagy épp öngyújtót kér.

Meg az egyes számúról kiderült hogy a barátnöm unokatesója, és így alakult egy probléma. A barátnöm másik unokatesójának is bejövök. Nekem viszont ö nem tetszik. De így meg a barátnöm össze tudna vele hozni!

Bocsi ha bonyolult

2009. febr. 28. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!