Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem mi történhetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mi történhetett velem? (lent)

Figyelt kérdés
2hónapja vagyok együtt a barátommal, és egy hónapja annyira odavoltam érte, biztos voltam benne, hogy szerelmes vagyok belé. mostanra meg annyira idegesít, nem érzem olyan jól vele magam, de nem szeretném megbántani mert ő szerelmes belém..:/ miért van mindig ez, hogy akikhez közelebb kerülök egy idő után elkezdenek idegesíteni? mit csináljak? normális válaszokat várok! L/16
2011. ápr. 7. 14:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
én 16(nemsokára 17) ő meg idén lesz 18.
2011. ápr. 7. 15:16
 12/17 Kingaa1 ***** válasza:

de bolond vagyok, hisz benne van a kérdésedbe... bocsi:)

Ez egy olyan hogy vagy találkozzatok többet, de ha nem érzed a kötődést akkor nincs értelme, engem a kötődésem vonzott hozzá és csak azután szerettem meg!

2011. ápr. 7. 15:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Beszèlj vele a problèmàdròl ès mond meg neki h valami nincs rendben köztetek

èrzel még valamit irànta?

2011. ápr. 7. 15:21
 14/17 anonim ***** válasza:
de ezt am nagyon nehéz így a szemébe mondani...mert mindig ott van a kérdés, hogyha beszélünk vele erről, akkor már sosem lehet az igazi, akár vége is lehet...megértem, velem is ez van:S de erőt kell venned magadon és a legjobb ha ezt vele beszéled meg:/
2011. ápr. 7. 15:34
 15/17 anonim válasza:

nem olvastam el a kommenteket, de bizton állíthatom, hogy nekem eddig az első kapcsolatom óta csak 1 hónapos vagy 1-2 hetes kapcsolataim voltak.

azt hittem szeretem, heppi volt minden, aztán olyan mérhetetlenül idegesíteni kezdett a jelenléte, hogy nem bírtam.

és most nagyon félek, mert elkezdtem ismerkedni egy sráccal, minden jól alakul, de lassan már félek belemenni a kapcsolatba, mert lehet, hogy vele is ez lesz... és nem akarom őt is összetörni :(:(

2011. ápr. 7. 15:57
 16/17 A kérdező kommentje:

Ez az, hogy nem tudom, hogy szeretem-e.. az elején teljesen más volt.. szilveszterkor ismertem meg és összejött egy másik lánnyal és teljesen kivoltam 2hétig.. aztán úgy alakult h megismertük egymást, összejöttünk, ő szerelmes lett belém engem meg elkezdett idegesíteni 1-2 hete és nem érzem magam olyan jól vele..

és félek vele erről beszélni, mert nem akarom megbántani, vagy összetörni:/

2011. ápr. 7. 21:45
 17/17 anonim ***** válasza:
elhagyott miattad valakit ez kèt okbòl lehetet vagy azért mert te egy jobb csaj vagy mint az elözö vagy azèrt mert màr règòta megakart hòditani ès h nagyon szeret
2011. ápr. 7. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!