Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elalvás előtt a barátom miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elalvás előtt a barátom miért nézegeti át a tv csatornákat, míg nem talál egy magamutogató nőt, és utána csukja le?

Figyelt kérdés

minden áldott film/egyéb tv nézésünk elalvás előtt azzal fejeződik be (ha volt szex, ha nem) hogy keres csatornát nőket lesni.

legutóbb egy szinkronúszó csajt mutogattak lassított felvétellel, közeli képpel a rózsaszín fürdőruhás nemi szervéről, a barátom bámulta és bámulta, és utána lekapcs., alvás.

ez nekem nem esik jól, lehetnék én is az utolsó gondolata elalvás előtt.., ok nem akarok ego lenni, de jogos egyáltalán, hogy ez bánt engem?

miért csinálja ezt????????

2011. ápr. 6. 12:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
*nos
2011. ápr. 7. 09:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Tovabbra sem ertem, na es ha azt valaszolja, hogy a tevet sem nezheti miattad. Akkor te folytatod, hogy itt nem errol van szo..es igy tovabb

Eleg nehez esett a te baratod, boldog lehetne, hogy ilyen nyugodt baratnoje van mint te..:)

2011. ápr. 7. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!