Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar ha egy lánynak (vagy a családjának) sok pénze van?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 07:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem is tudom hogyan dolgoznám fel... Egyszer nem nekem kell fizetni a csaj fogyasztását is, fura lenne tuti, és fájna is ám :D
2011. ápr. 6. 12:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Hogy zavare?sőt hogy jó:D

de viccet félretéve van olyan akit zavarna mert ugy érezné nem elég annak a lánynak

2011. ápr. 6. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez főleg a csajoknál számít, mert ha csóró vagy, kb. le se szarnak. Fordított esetben a férfi inkább hátránynak érzi, ha a nő gazdagabb, mert azt gondolja, hogy nem felel majd meg az igényeinek és nem tudja randira hívni stb.

Mindenki a saját fajtájával álljon össze. Ha valaki már kis kora óta hozzá van szokva ahhoz, hogy mindene megvan, nem fog hosszú távon összeállni egy sokkal szegényebb emberrel, teljesen mindegy, hogy melyik nemhez tartozik az illető. A hirtelen fellángolás során egy darabig háttérbe szorulhatnak az anyagiak, de a későbbiekben nagyon sok probléma forrása lehet.

2011. ápr. 6. 15:24
 14/15 A kérdező kommentje:

15:24-es

Szerintem egy nőnél se számít jobban, mint egy férfinál. Tapasztalatból mondom.

2011. ápr. 6. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igen. A nők azért jobban megválogatják a jelentkezőket. Nyilván nem lehet elmondani, hogy minden nőnek csak a pénz számít, de sajnos egyre többnél igen.
2011. ápr. 8. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!