Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám vele megértetni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám vele megértetni, hogy rosszul gondolja?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy v.kit ha próbálunk meggyőzni,

az istenért sem hiszi el nekünk, hogy nem a

megszokott módon viselkedik velünk?

Írtam egy levelet, benne az észrevételeimmel

a páromról; gondolván, hogy ha a szavaimat nem

hallgatja meg, legalább a levelem olvassa végig!

El olvasta, de gondoltam, h úgy fogja lereagálni,

ahogy elképzeltem! Azt mondta, h erre most nem

válaszolna! Egész nap vártam arra a válaszra,

de inkább csak fokozta, azzal, hogy beszólogatott!

Azt mondta, hogy ha játszok, meg hülye sorozatokat

nézek, akkor nem fogok semmi másról beszélni az

embereknek, csak azokról a dolgokról! És azt

mondta, hogy be vagyok gubózva itthon és

teljesen dilisen viselkedek sokszor!

Szerintem meg azért viselkedek úgy, mert sokszor

ok nélkül bánt és meg sem hallgat, mert szerinte

csupa hülyeséget mondok!!!Olyan dolgokat akar

bennem megváltoztatni, amit nem enged az erkölcsi

magatartásom!!! Én sem vagyok szent, de így

senkivel sem beszélek és bánok, ahogy ő velem!

Tudom, hogy nem ilyen, mert v.mikor meg olyan aranyos.

Nem értem, miért viselkedik velem így...? Azt mondta, hogy menjek munkanélkülire és megtettem, megcsináltam otthon mindent és főztem mostam takarítottam rá, ahogy mindig is megtettem, ha dolgoztam is! Miután munkanélkülin voltam, azzal baszogatott, h miért nem megyek el dolgozni, keressek fekete munkát. Mint ha az olyan könnyű lenne... Egy nőnek 100-szor nehezebb munkát találni, mint egy férfinak! Mindegy... most hogy lenne konkrét munkalehetőség, nem tetszik neki, mert szerinte kicsiben gondolkodok. De nem érti meg, hogy addig biztosan jobb, mint sokáig várni a semmire. Nem lehetek nagyravágyó és csak a nagy keresetre gondolni és aszerint munkát keresni. Egyenlőre a kicsivel is be lehet érni, amíg eljön a jobbik lehetőség! Szerintem ez tök reális a mai világban! De ez sem tetszett neki... ,mondta, h ne akarjak így tenni!!! Az sem tetszett, hogy a munkahely nem az utcánkban van, hanem csak egy szomszéd városban!!!

Ezek után, kérdem én! Én hibázok? Én nem értek semmit? Én vagyok a buta?

Annyira fáj!!!

Hogy tudnám vele megértetni, hogy rosszul gondolja...?

2011. ápr. 5. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
igen te vagy a buta.méghozzá azért mert együtt vagy egy ilyen emberrel.
2011. ápr. 5. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!