Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kaphatom visza öt?
Figyelt kérdés
Szakitotunk a barátnömel én meg szeretem hogy ö engem nem tudom de szeretnem valahogy viszakapni montam olyan dolgokat szavakat ami neki nem eset jol volt hogy nem biztam bene mert ugy ereztem van ra okom mert eltavolodot tölem de már tudom mit rontotam el és szeretnem visza kapni mit tegyek?2009. febr. 27. 23:37
1/5 Thurston válasza:
Te kibszottul direkt nem használsz vesszőket, vagy csak egy gyökér vagy? :3
2/5 anonim válasza:
Vedd meg őt. Ma már minden a pénz körül forog...
3/5 anonim válasza:
Írj neki egy szerelmes levelet, amiben pont annyi vessző van, amennyi kell, jó helyen vannak, és más helyesírási hiba sincs benne. Ha ismeri az írásod, akkor értékelni fogja mennyit ér neked, hogy még helyesen írni is megtanulsz érte.
4/5 A kérdező kommentje:
nem nem használok sajnálom de atol meg kaphatnék egy normális választ is??? amugy meg ö nem olyan neki sose számitot a pénz és még sértésnek vete mikor montam hogy elhagyna egy pénzeseb fiúért
2009. febr. 27. 23:47
5/5 anonim válasza:
hány éves vagy??
vedd kezedbe a helyesírási kéziszótárat és lapozd át! amúgy ki szakított? részletek öcsém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!