Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell annyit csalódnunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell annyit csalódnunk?

Figyelt kérdés

Van egyáltalán olyan srác,aki ezekkel a tulajdonsággal rendelkezik?

-nem csalja meg a társát

-csak a barátnőjének él

-kedves,tud értékelni,és megtud becsülni????

Most szakitottam,és nagyon el vagyok keseredve,mert én mindent megadtam amire csak vágyott,de ő nem szeret:( ugy érzem már nem tudok olyat találni aki viszont tudna engem szeretni.Persze volt olyan kapcsolatom,ahol kaptam szerelmet,de a mostani...:(

Fiuk ti hogy vagytok ezzel? miért nem tudjátok értékelni ha egy csaj meg becsül titeket?? egy 22éves szomorú lány

2009. febr. 27. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Van olyan fiú!(csak nagyon ritka!(sajnos)

Nekem a Barátom olyan és én nagyon szeretem benne ezeket a tulajdonságokat!

2009. febr. 27. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el,hogy vannak, csak meg kell találnod majd őt.Viszont ehhez elkerülhetetlen, hogy csalódások ,bántódások érjenek, az élet sajnos már csak ilyen.

De ha belegondolunk kellenek ezek, hiszen így tudjuk majd értékelni azt az embert, akivel szeretnénk a jövőt.

A rossz kapcsolatokból tanulunk, de ezáltal megismerjük önmagunkat is.

Te is meg fogod találni a társad, csak türelem, kitartás, és jó emberismeret kell hozzá!

Sok szerencsét!

2009. febr. 27. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Biztos vannak mert én is ilyen vagyok. Csak sajnos a mai csajok nagyja sem erre vágyik hanem az ún. 'rosszfiulra..'
2009. febr. 27. 17:52
 14/14 A kérdező kommentje:
régen is mindig a rossz fiukat kerestem,és volt is közöm hozzájuk valamilyen szinten.De ma már az ellenkezőjét keresem.Hát remélem hamar megtalálom...köszi aranyosak vagytok:)
2009. febr. 27. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!