Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemértem ezt a helyzetet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemértem ezt a helyzetet, CSAJOK IRJATOK?

Figyelt kérdés
Sziasztok ősszejőttem egy lánnyal ugy éreztem hogy megtaláltam az igazit és ez nem volt viszonzatlan.nagyon normálisnak tünt.de az egyik pillanatrol a másikra azt mondta hogy legyen vége,mert a volt barátja akivel egy éve szakitott ha meglátja felkavarja de csak gyülöli nem szereti.aztán nemtudja hogy mit érez.de hogy jo velem eggyütt lenni.mostmeg 2 hete nem érem uton.naa??most mire gondoljak
2011. ápr. 2. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Szakított, nem? És nem kizárt, hogy még szerelmes az exébe.
2011. ápr. 2. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy még az exébe szerelmes. Veled csak elvan.
2011. ápr. 2. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az exét szereti, ennyi. :/
2011. ápr. 2. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Az exe jobban néz ki, mint te. Keress olyat, akinek te jössz be!
2011. ápr. 3. 07:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok kőszi a válaszokat.Szakitott igen és én tudomásul is vettem rá 2 napjára hivott és kérte hogy ne hadjuk abba mostmeg nem érem utol.
2011. ápr. 3. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez elúszott, akkor is, ha aztán jönne hozzád bocsánatot kérni. Ugye nem folytatnád?
2011. ápr. 3. 19:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia hát nemhiszem hogy folytatnám már vele.csak elég rndes lánynak tünt de az utobbi jelek nem erre utalnak.
2011. ápr. 4. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Az a kínos benne, hogy a normális lányoknál is elő tud fordulni ilyen. És attól még normálisak maradnak egyébként, csak épp érzelmileg kicsit fejlődnie kellett volna még a(z ex)barátnődnek. Semmi sem biztosíték, ha párkapcsolatról van szó. De most, hogy már érted a helyzetet, tovább is léphetsz :) Ez legyen a legnagyobb csalódásod a párkapcsolataidban :) Na nem azért :D fel a fejjel, lesz ez még így se xD Sok sikert, keresgélj :)
2011. ápr. 4. 23:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia igazad mármint abba hogy a normális lányoknál is lehet ilyen szitu.köszö a normális választ
2011. ápr. 8. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!