Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki velem van, és a helyemben ugyanezt tenné? Vélemények? Mit tegyek, hogyan csináljam?
A barátom szakított velem már 5 hónapja. Iszonyatosan hiányzik, egyre rosszabb az állapotom, nem tudom leírni, mennyire bánt a dolog, ragozhatnám itt, de felesleges. Ő a mindenem, nem tudom elfelejteni, mert egyszerűen egymásnak teremtettek minket. Ő volt az első barátom, imádtuk egymást, neki is én voltam az első. 1 évig együtt voltunk, de a körülmények ellenük szóltak, és annyit szenvedtünk, hogy kiszeretett belőlem. Szeretett, de elmúlt a szerelem,maga sem tudta miért. Nagyon zavaros a fiú, de érthető is, mert csupán 15 évesek vagyunk.
Mit tegyek, hogy visszakapjam? Hogy visszaszerezzem?
Nekem Ő hiányzik, nem az, hogy legyen valakim, nem érdekelne az egész, ha nem szeretném ennyire. Én véleményem szerint sokkal éretebb vagyok nála, de nem számít, nekem Ő kell.
Meg lehetett volna oldani a problémákat, ha újra együtt lennénk, minden megváltozhatna.
Bocs, hogy hosszú lett. :)
De el tudjátok képzelni, hogy majd visszajön hozzám?
Mert szeretném visszakapni őt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!