Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan, aki velem van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki velem van, és a helyemben ugyanezt tenné? Vélemények? Mit tegyek, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem már 5 hónapja. Iszonyatosan hiányzik, egyre rosszabb az állapotom, nem tudom leírni, mennyire bánt a dolog, ragozhatnám itt, de felesleges. Ő a mindenem, nem tudom elfelejteni, mert egyszerűen egymásnak teremtettek minket. Ő volt az első barátom, imádtuk egymást, neki is én voltam az első. 1 évig együtt voltunk, de a körülmények ellenük szóltak, és annyit szenvedtünk, hogy kiszeretett belőlem. Szeretett, de elmúlt a szerelem,maga sem tudta miért. Nagyon zavaros a fiú, de érthető is, mert csupán 15 évesek vagyunk.

Mit tegyek, hogy visszakapjam? Hogy visszaszerezzem?

Nekem Ő hiányzik, nem az, hogy legyen valakim, nem érdekelne az egész, ha nem szeretném ennyire. Én véleményem szerint sokkal éretebb vagyok nála, de nem számít, nekem Ő kell.

Meg lehetett volna oldani a problémákat, ha újra együtt lennénk, minden megváltozhatna.

Bocs, hogy hosszú lett. :)

2011. ápr. 2. 20:24
 1/10 A kérdező kommentje:
Nagyon el vagyok keseredve, komolyan nem tudom mit tehetnék. Már végső fájdalmamban ide írok, mivel megőrülök..Nagyon szeretném visszakapni.
2011. ápr. 2. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem oldottátok meg, vagy neki nem érte meg ezzel fáradni, most mi változna?
2011. ápr. 2. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sokat tudsz tenni az ügy érdekében. Még nagyon fiatal vagy , ha tényleg egymásnak lettetek teremve akkor úgyis összejöttök még nem? Ha meg nem akkor nem ő az akit keresel. Persze hogy most nehéz, ez ilyen. De majd lesz más akit mégjobban fogsz szeretni , vagy ha minden rendbe lesz vele, akkor az majd kárpótol. Beszélgess vele, legyetek jóba ha az neked jobb. Nem tudom mi volt ami szétválasztott titeket , de az csak jelent valamit hogy kiszeretett belőled...Minden rendbe fog jönni csak kis idő kell hozzá, én szurkolok neked:)Fel a fejjel!
2011. ápr. 2. 20:51
 4/10 A kérdező kommentje:

De el tudjátok képzelni, hogy majd visszajön hozzám?

Mert szeretném visszakapni őt. :(

2011. ápr. 2. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Talán ha megváltoznak a körülmények.
2011. ápr. 2. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Talán kell egy kis idő hozzá.
2011. ápr. 3. 07:47
 7/10 A kérdező kommentje:
De már lassan fél év eltelt! :S
2011. ápr. 3. 11:39
 8/10 anonim ***** válasza:
A körülményekkel mi van?
2011. ápr. 3. 16:29
 9/10 A kérdező kommentje:
nem tudtunk hol találkozni a télen, meg nagyon sok családi zűr volt+ meghalt a testvérem.
2011. ápr. 3. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Ki ne menne vissza ilyen körülmények közé. Inkább lépj tovább, ne azt erőltesd, ami már bizonyítottan nem megy.
2011. ápr. 3. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!