Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen felszínesnek lenni?
11.-es vagyok egy tudtommal jóhírű iskolában. kb egy hónapja volt sítábor, és amikor hazajöttek a síelők, egyik évfolyamtársam a folyosón elég hangosan ahhoz, hogy még a szomszéd épületben is hallják, azt üvöltötte, "basszus, az XY-t nem sikerült lesz.pnom". Még ha ez nem is igaz, miért kell k.rvát csinálni magából az egész iskola előtt? Miért jó ez az ilyen lányoknak?
A másik kedvencem az volt, amikor egy osztálytárnőm kifakadt, hogy "ez az egyik legunalmasabb iskola, a gimnáziumnak arról kéne szólni, hogy végigk.rjuk az egész iskolát".
basszus, de elmaradott vagyok, nekem 17 évesen még csak egy párkapcsolatom volt, és nem akarok lefeküdni minden utolsó felszínes idiótával. basszus, megyek is a Dunának.
Miért kell az egy 17 éves lánynak, hogy az legyen mások vélemény róla, hogy egy hülye kis r.banc? Másokat ez nem zavar?
Szia!
Én is hasonló ciőben járok mint Te. De hidd el, nem ettől lesznek ezek a lányok "menők". Valamilyen kisebbségi érzéssel kűzdenek meg és ezzel akarják magukra vonni a figyelmet. Lehet, hogy a családi helyzetük nem a legjobb( kevés időt fordítottak/fordítanak rá, szeretethiányban szenvednek). Nem tudom, de azt igen, hogy ez így nem normális.
Jó azért, hogy nemcsak nekem ez a véleményem:)
-Tündérlány(17)-
Hát én is ilyen helyzetben vagyok! Bár nincs kimondva, de ugyanígy viselkednek. Én meg ki vagyok utálva, mert nem vagyok olyan mint ők (de még arra sem képesek, hogy ez, az igazi okot a szemembe mondják.) De tudod mit? A lányról aki ellenem fordít mindekit, kiderült ( barátnőm egy suliba járt vele), hogy általánosban fél évig nem járt mert deoressziós volt, és hogy utálták... Na erről ennyit... Most meg az első évemet avval töltöttem, hogy kitaláljam kivel járnak ezek a lányok, mivel mindenkivel úgy viselkednek... Szóval kössz én ebből nem kérek... Mostmár így nem is zavar, meg nem is rossz... Biztos irigyelnek engem, meg a normális csajokat, hogy nekünk nem kell pl 16 évesen a végzős barátunknak bizonygatni, hogy sohha többet nem csaljuk meg... :)
AngelDemon (17)
Eszedbe ne jusson a Dunának menni!
TE vagy a normális, és ők a nemnormálisak. Ezeknek később iszonyú sok gondja lesz komoly kapcsolatot kialakítani, szóval ne törődj velük!
A kérdéshez nincs mit hozzászólnom, de az a csaj elég érdekes lehet, ha nem tudta elérni, hogy a srác elővegye neki a farkát.
Szerintem még mindig te jártál jobban. Gondold el, ha egy lánynak nem sikerül elérni, hogy megdugják, az óriási kudarc és az olyanok, mint te ekkor kerülnek fölénybe.
A szerelem és a szex majd jön magától. Ha 17 évesen nincs igényed a brokira, az mondjuk furcsa, de a főiskolán majd megoldódik. Vannak ott rendes srácok is majd meglátod!
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!