Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, miből hogyan lehet tudni, hogy valaki az igazi nektek?
22:41
Kell az a francnak, csak baj van vele
hát szerintem azt, hogy vele akarod leélni az életed, más nem kell, és vele vagy a legboldogabb
szal olyan életed párja?
"tényleg ő az igazi, nem az előző 10 akire azt mondtam"......
Ennyi..... Sosem tudhatod...
Nem lehet tudni. Csak érezni lehet.
Úgy éreztem, hogy előző kapcsolatom volt az igazi(1,5év volt). Tévedtem. jött egy jobb és most úgy érzem, sőt lassan már tudom hogy ő az igazi.
Talán úgy tudnám leírni, hogy nem gondolsz másra, megbízol benne 100%-ig, nem kételkedsz a közös boldogságban, akarod őt látni, érezni, vágyakozol rá ha nincs veled és úgy érzed, hogy ő a lelki társad. Nekem valami ilyesmi érzések vannak mikor velem van. Nem érhet baj és bánat ha fogja a kezem és tudom, hogy átsegít majd az akadályokon:)
Kedves kérdező. Igazi az, aki hozzád való, és ilyen ember sok van. Ha szerencsés vagy, találkozol is néhánnyal.
Ha komoly, hosszú kapcsolatra keresel társat, akkor arról ismerszik fel az "Igazi" (az én nyelvemen inkább Hozzád való), hogy a kapcsolat azután is jó, ha a szerelemgőz már elszállt, sőt, a leginkább abban mutatkozik meg, hogy ha együttélésre kerül a sor, akkor az derül ki, hogy tudtok viszonylag harmonikusan együtt is élni a mindennapokban. 23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!