Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja minden lány azt, hogy nekünk pasiknak csak a csontsovány csajok jönnek be?
Azért, mert a felszín, amit az utcákon látni, ezt tökéletesen mutatja. Amit feltűnően látni mindenhol, hogy a vékony lányok a befutók.
De azért én hadilábon állok a témával. Nem vagyok sovány (165 cm / 56 kg), izmos vagyok, és formás. Az én lábaim szokták dicsérni, nem a vézna barátnőimét.
Erre tudod mit reagálnak az ismerőseim, Kérdező? "Olyan vastagok a combjaim, fogynom kellene. Nem értem, pedig alig eszem" (és a végén még azt is bemagyarázza magának, hogy túl sokat eszik); "Undorító, hogy ilyen formátlanok a lábaim, miért nem megy lejjebb?" (akkor talán edzeni kéne, ha a löttyedtség a baj, nem leszedni minden zsírt -.-); "Úúúú, de hájas a hasam, nem is szeretek ülni, jobb, ha nem néztek ide" (lehet, hogy velem van a baj, de rossz hozzáérni ehhez a barátnőmhöz, olyan csontos, a hasán a bőrt pedig alig lehet összefogni :/).
Ez azért durva. Mindenkinek egyből a fogyás jut eszébe. Tudják, hogy szánalmasnak tartom őket, hiába szeretem őket :D Nem veszik észre, hogy nincs hova fogyni? Hogy pont az a baj? Hogy nem azért szoktak engem többször vizsgálagtni, mert vékony vagyok...? Nem veszik észre, hogy nem vagyok vékony? xD (Karcsú vagyok, ez kifejezőbb. Van mit fogni rajtam, de a kívánatos mennyiségben. Tudatosan alakítom a zsír-izom arányt, szeretem, ha van az előbbiből is, és mellette kisportolt testem van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!