Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja minden lány azt, hogy nekünk pasiknak csak a csontsovány csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy a kövér csajok tetszenek, de azért az se baj, ha egy nőn van mit fogni.
2011. ápr. 1. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
170 cm-hez 55 kilóval ragadtak rám a pasik, 63 kilósan meg a kutya rám nem nézett. Ez van. :D
2011. ápr. 5. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért, mert a felszín, amit az utcákon látni, ezt tökéletesen mutatja. Amit feltűnően látni mindenhol, hogy a vékony lányok a befutók.

De azért én hadilábon állok a témával. Nem vagyok sovány (165 cm / 56 kg), izmos vagyok, és formás. Az én lábaim szokták dicsérni, nem a vézna barátnőimét.

Erre tudod mit reagálnak az ismerőseim, Kérdező? "Olyan vastagok a combjaim, fogynom kellene. Nem értem, pedig alig eszem" (és a végén még azt is bemagyarázza magának, hogy túl sokat eszik); "Undorító, hogy ilyen formátlanok a lábaim, miért nem megy lejjebb?" (akkor talán edzeni kéne, ha a löttyedtség a baj, nem leszedni minden zsírt -.-); "Úúúú, de hájas a hasam, nem is szeretek ülni, jobb, ha nem néztek ide" (lehet, hogy velem van a baj, de rossz hozzáérni ehhez a barátnőmhöz, olyan csontos, a hasán a bőrt pedig alig lehet összefogni :/).

Ez azért durva. Mindenkinek egyből a fogyás jut eszébe. Tudják, hogy szánalmasnak tartom őket, hiába szeretem őket :D Nem veszik észre, hogy nincs hova fogyni? Hogy pont az a baj? Hogy nem azért szoktak engem többször vizsgálagtni, mert vékony vagyok...? Nem veszik észre, hogy nem vagyok vékony? xD (Karcsú vagyok, ez kifejezőbb. Van mit fogni rajtam, de a kívánatos mennyiségben. Tudatosan alakítom a zsír-izom arányt, szeretem, ha van az előbbiből is, és mellette kisportolt testem van.)

2011. ápr. 5. 11:23
 13/13 anonim válasza:
Én nem vagyok, se csont sovány, se molett, én átlagos forma vagyok, és én úgy szeretem magam, ahogy vagyok, ne azért változzak meg súlyilag, meg más szempontból is,hogy más embernek tetszek.Amúgy meg azért akar majdnem minden lány sovány lenni, mert ha belenézünk akár egy magazinba ott modellek, általában (nem mindegyik) csont sovány.És a lányok csak ezeket látják.És azért mert a modellek soványak, azt hiszik, hogy az a szép, és olyanok akarnak lenni.Én ezt gondolom.De nem mindenkinek ugyanaz a véleménye. :)
2013. márc. 20. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!