Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik lánnyal járnátok, egy 178cm vagy 165 cm? Melyik vonzóbb?
Én meg a 177 centimmel lekókadtam.
:D
Azt nem a magasságuk fogja eldönteni, nekem most aki őrülten tetszik 165cm, de nem azért tetszik, érted...Leginkább belső tulajdonságok számítanak nekem.
21f
Mondjuk igen a 178cm nem valami előnyös, 180cm vagyok, akkora a csaj mint én?Batár állat:D de ha másban mindenben megfelel akkor jöhetne.
21f
Bármelyikkel, ha nem csúnya, és megvan a közös nevező.
Hidd el, csak a magas lánynak zavaró, hogy magas.
175 centiméteres átlagos pasi vagyok (elnézést, 1 centivel alacsonyabb az átlagnál), és konkrétan kosaraztak már úgy ki, hogy "bocs, két centivel alacsonyabb vagy nálam".
Fenn vagyok társkeresőn, és éppen ezért már beállítottam 168 alatti lányokra a szűrőt, hogy csak olyanokat mutasson.
Engem aki nem tud elfogadni a megváltoztathatatlan adottságaimmal, az le van sz.rva.
Éppen a lányok zárják ki a lehetőségeket ezzel a "jujj, magasabb vagyok fél centivel a pasinál" mizériával. Egyébiránt egy átlagos pasinál ugyanannyi eséllyel indulna egy 160 centis, mint egy 180 centis lány.
28f
00:42
Ez így van, viszont magasabb csajoknál is lehet esélyed ha jó a dumád, egy tipp: érezze a csaj túl magasnak magát, sose az legyen, hogy te vagy túl alacsony!
21f
Nálam nem jöhet szóba a 178 cm-es lány, mert én sajnos csak 171 cm magas vagyok. Van is emiatt sokszor kisebbségi érzésem a szó legszorosabb értelmében.
Amúgy, ha 180 vagy afölötti lennék, mind a kettő tetszene, nem tennék különbséget.
"180cm vagyok, akkora a csaj mint én?Batár állat:D"
Nem kell ahhoz hegyomlásnak lenni, azért mert valaki a 180-at súrolja. Persze van olyan aki lány létére a kb 180 centijéhez van vagy 90 kb, na az tényleg "batár állat" de ha valaki mondjuk 65 kg, az magas/formás. Most nem akarom őket emlegetni, de ha megnézed Zimány Lindát vagy a hasonló szépségeket (ehhh...) akkor ők sem batár állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!