Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan mindenkinek volt már 18 évesen kapcsolata meg szexuális élménye, csak nekem nem?

Figyelt kérdés

Mi az, amit mindenki tud, csak én nem? Mi a baj velem? Átlagos kinézetű gyerek vagyok, max. egy kicsit vékonyabb az átlagnál (175 centi, 61 kiló, 18 éves vagyok) sokak szerint kifejezetten jóképű vagyok. Hogy lesz mindenkinek automatikus barátja meg barátnője? Én próbálkoztam már pár lánynál, de sehol nem jött össze. Mit csináljak, menjek k*rvázni, hogy ne az legyen a vége, hogy bedilizek és elkapok egy csajt az utcán? Komolyan. Ne gyertek azzal, hogy ne wowozzak, meg ilyen baromságok (azt se tudom mi az, sosem játszottam vele). Tény, hogy kicsit 2jókisfiú" vagyok, de csak látszatra. Aki mélyebben ismer, tudja, hogy én sem vagyok fából...

Vagy ezt a hülye csőgatyát kéne nekem is felvennem meg vasaltatnom a hajamat?

2011. márc. 31. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

hehe.vicces. csöfarmert hordok és vasalom a hajam minden reggel. mégis hetero vagyok...

am légy nyitottabb.bátrabb....

2011. ápr. 3. 10:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok. Nekem sem volt semmilyen tapasztalatom a nőkkel eddig. Még a kezét se fogtam meg senkinek... Ami elgondolkodtató, hogy hajszálra ugyanez a magasságom és a súlyom is kb... Talán ez az alkat taszító a csajoknak, nem tudom mit higgyek már.
2011. ápr. 3. 10:27
 13/20 anonim ***** válasza:

A kérdésedből és a kommentáraidból ítélve értelmes,normális pasi vagy,nem túl sok van ilyen manapság!ne változz meg se külsőre,se belsőre a trendek,vagy mások hatására,a saját értékeidért kell,hogy valaki belédszeressen.Először több önbizalom kellene,és utána biztos,hogy megtalálod a párodat.

20/N

2011. ápr. 3. 10:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Rossz csajokat fogtál ki...Ám abból meg vegyél vissza, hogy csak azért csajoznál, hogy dughass...Így normális lányt sosem fogsz találni. A csajozáshoz meg azt tanácsolnám, hogy add önmagad, meg legyél férfi, aki tetszik annak udvarolj. Hidd el a csajoknak ez jobban bejön, mint a kis vasalthajas, csőnadrágos buzzancsok, persze a normálisoknál... Ne add fel;)
2011. ápr. 3. 10:33
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Lehet lepontozni, de szerintem a kurv@zás nem hülyeség. Főleg igy elsőre. Alapból az a baj szerintem, hogy nincs önbizalmad a lányoknál. Nekem is elég nehezen jött össze az első, egy ideig mondjuk nem is érdekelt, de amikor láttam, hogy nálam nyomibb havernak is van barátnője, s kefél, mint a nyúl, elgondolkodtam én is, hogy most már itt lenne az ideje.

Azt se tudtam, hogy hogy menjek oda egy csajhoz addig, annyira nem volt önbizalmam. Aztán az első után, mintha minden megváltozott. Jobbnál jobb csajok jöttek. Ezt valahogy megérzik rajtad a nők. Az elsővel érsz férfivá, addig csak gyerek vagy.

Ha azt veszed, hogy mennyit költesz egy csajra, mig az ágyba viszed(mozi, bulik, ajándékok, gyertyafényes vacsora, stb) kb ugyan ott vagy, mintha ki kellene fizess egy prostit.

Szerintem próbáld meg. Megnyugszol tőle, lesz önbizalmad, stb. Régen az apák, mikor a fiaik betöltötték a 18at elvitték egy bordélyházba. Akkor nem volt szégyen, most amikor a szex mindenhol ott van szégyen lenne? Van már egy csomó ilyen oldal. Keress valami szebb csajt, ne valami utcaszéli retkeset és menj el hozzá. Mondd el neki mi a helyzet, szeretnéd elveszteni, stb és hidd más ember leszel.

2011. ápr. 3. 11:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Pontosan a kulsoddel lehet a baj, nekem is pont ugyanezek voltak a mereteim aztan rajottem, hogy a csajok a kigyurt allatokat szeretik, akik meg ezt letagadjak azok csak nemtudnak maguknak szerezni 1 ilyet, ennyi... szal ha segiteni akarsz magadon fogj neki gyurni, vagy sportolni (legjobbak a kuzdosportok, mert attol meg lesz onbizalmad is), kb 70-75 kilora felkene tornaszd magad, ami nem lesz konnyu de megterul ;)
2011. ápr. 3. 11:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám, mint itt a legtöbb embernek. 20 éves vagyok és közelébe se voltam ilyen élménynek. Külsőmmel semmi gond. Én is csak annyit látok, hogy szinte minden ismerősömnek, volt osztálytársamnak összejött a dolog... de hát ez van, ezt dobta a gép.
2011. ápr. 3. 11:25
 18/20 anonim ***** válasza:

18 éves koromban veszítettem el a szüzességemet, ahhoz képest hogy előtte hiába kerestem évekig, elég gyorsan ment :D Koorvához ne menj mert megbánod! Lehet hogy a 18 év is korai amúgy a szexhez, legalábbis én megbántam, hogy nem vártam még egy kicsit.

24F

2011. ápr. 3. 11:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Miskolcról nincs valaki, aki esetleg ugyanígy van? Összeülhetnénk dumálni...
2011. ápr. 3. 11:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Van, de ne izgulj nemcsak Miskolciak vannak igy...
2011. ápr. 3. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!