Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan mindenkinek volt már 18 évesen kapcsolata meg szexuális élménye, csak nekem nem?
Mi az, amit mindenki tud, csak én nem? Mi a baj velem? Átlagos kinézetű gyerek vagyok, max. egy kicsit vékonyabb az átlagnál (175 centi, 61 kiló, 18 éves vagyok) sokak szerint kifejezetten jóképű vagyok. Hogy lesz mindenkinek automatikus barátja meg barátnője? Én próbálkoztam már pár lánynál, de sehol nem jött össze. Mit csináljak, menjek k*rvázni, hogy ne az legyen a vége, hogy bedilizek és elkapok egy csajt az utcán? Komolyan. Ne gyertek azzal, hogy ne wowozzak, meg ilyen baromságok (azt se tudom mi az, sosem játszottam vele). Tény, hogy kicsit 2jókisfiú" vagyok, de csak látszatra. Aki mélyebben ismer, tudja, hogy én sem vagyok fából...
Vagy ezt a hülye csőgatyát kéne nekem is felvennem meg vasaltatnom a hajamat?
hehe.vicces. csöfarmert hordok és vasalom a hajam minden reggel. mégis hetero vagyok...
am légy nyitottabb.bátrabb....
A kérdésedből és a kommentáraidból ítélve értelmes,normális pasi vagy,nem túl sok van ilyen manapság!ne változz meg se külsőre,se belsőre a trendek,vagy mások hatására,a saját értékeidért kell,hogy valaki belédszeressen.Először több önbizalom kellene,és utána biztos,hogy megtalálod a párodat.
20/N
Lehet lepontozni, de szerintem a kurv@zás nem hülyeség. Főleg igy elsőre. Alapból az a baj szerintem, hogy nincs önbizalmad a lányoknál. Nekem is elég nehezen jött össze az első, egy ideig mondjuk nem is érdekelt, de amikor láttam, hogy nálam nyomibb havernak is van barátnője, s kefél, mint a nyúl, elgondolkodtam én is, hogy most már itt lenne az ideje.
Azt se tudtam, hogy hogy menjek oda egy csajhoz addig, annyira nem volt önbizalmam. Aztán az első után, mintha minden megváltozott. Jobbnál jobb csajok jöttek. Ezt valahogy megérzik rajtad a nők. Az elsővel érsz férfivá, addig csak gyerek vagy.
Ha azt veszed, hogy mennyit költesz egy csajra, mig az ágyba viszed(mozi, bulik, ajándékok, gyertyafényes vacsora, stb) kb ugyan ott vagy, mintha ki kellene fizess egy prostit.
Szerintem próbáld meg. Megnyugszol tőle, lesz önbizalmad, stb. Régen az apák, mikor a fiaik betöltötték a 18at elvitték egy bordélyházba. Akkor nem volt szégyen, most amikor a szex mindenhol ott van szégyen lenne? Van már egy csomó ilyen oldal. Keress valami szebb csajt, ne valami utcaszéli retkeset és menj el hozzá. Mondd el neki mi a helyzet, szeretnéd elveszteni, stb és hidd más ember leszel.
18 éves koromban veszítettem el a szüzességemet, ahhoz képest hogy előtte hiába kerestem évekig, elég gyorsan ment :D Koorvához ne menj mert megbánod! Lehet hogy a 18 év is korai amúgy a szexhez, legalábbis én megbántam, hogy nem vártam még egy kicsit.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!