Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Van egy osztálytársam akivel egy ideje már kavarunk, szokott jönni hozzám meg minden és most utoljára mikor volt lefeküdtünk egymással.
Kedves kérdező!
Kavartatok egy darabig,aztán lefeküdtetek,és a lány azzal a dumával akar lekoptatni,hogy nagyon különbözőek vagytok?:O
Ne haragudj,de szerintem ne számíts semmi komolyra.:(
Felejtsd el szépen,lesz majd olyan lány az életedben,aki megbecsül Téged!:)
Szerintem te vagy a lány, de mivel ezt nem írtad, nem vagyok biztos a dologban.
Két dolgot tehetsz. Az egyik: hagyod a fenébe.
A másik bonyolultabb, sokkal nehezebb: eléred, hogy beléd szeressen. Ebben a formában biztos, hogy nem akart tőled semmit, csak a szexet, amit el is ért. Nem tudom, mennyire volt jó, hogy neki mennyire csavarta el a fejét a dolog, de ha keres még, ne adj neki egyértelmű választ, keltsd fel az érdeklődését, soha ne légy túl elutasító, de túl engedékeny sem.
Ha testileg közeledik hozzád, több dolgot is mondhatsz, az egyik: csak egy dolgot kell kérdezned...
vagy: választhatsz, csak én, viszont akkor senki más, vagy mindenki, de engem elfelejthetsz.
Rengeteg apró trükk van, amit bevethetsz, igyekezz úgy forgatni a kockát, hogy te jól jöhess ki a szituációból. Mindig csak annyira legyél közel hozzá, hogyha kinyújtja a karját, még ne érjen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!