Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb. +kiderűlt hogy van egy másik msn-e amin 6 lány volt akivel beszélgetett, persze ez mind titokban.
most beszéltem az egyik lánnyal...
szerintem nagyon kitalálja a dolgokat de van valami igazság is benne
azt mondta hogy a barátom a f@$zát akarta neki megmutatni, meg webkamerázott vele, és az a lány azt mondta hogy el fogja venni tőlem
baj van
nem hazudott a lány, tényleg vele beszélt, a barátomat felhívtam és pont hallottam hogy kikapcsolja a gépet (mert hangja van hogy kikapcsolja) és ezek szerint tényleg beszélt
a lánnyal én beszéltem ő azt mondta hogy ő rá azt mondta hogy szebb mint én meg hogy szíveket küldözget neki meg ilyesmi...
A lánynak tetszik a barátod, ezért kitalál dolgokat amit bemesél neked te pedig kanyar nélkül beveszed.
Emiatt féltékenykedni kezdesz, a barátod minden lépését figyelni fogd amivel el fogod üldözni magad mellől. Pedig neki csak annyi a bűne hogy más lányokkal is beszélget , és van egy lány aki oda van érte , amiről nem ő tehet.
Véleményem szerint amúgy semmi olyat nem csinál ami egyértelmű addig ne féltékenykedj.
A másik lány meg persze azt mond amit akar, nem kell hini neki, ennyi az egész
hát épp ez az hogy miért titokban????
ma tényleg beszélt vele mert amikor hívtam akkor hallottam a gépét ahogy kikapcsolja, az igaz volt
a többit nem tudom
mégis mit tehetnék hogy tényleg ne vegye el tőlem?
vagy ha tényleg megteszi akkor mit csináljak én??
de tudom hogy vele beszélt
aztán amikor feljött skype-ra akkor már előre tudott mindent szinte...
gondolom elmondta hogy beszéltem vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!