Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A hosszú vagy inkább a rövidebb hajat szeretitek?
Már elég hosszú a hajam Lukács Laci-hoz hasonló vagy inkább ugyan olyan.Nektek melyik jön be ha hosszú vagy rövid a haj?
(Rock/Metal-os lányok előnyben)xD
mindegy, csak jól álljon és passzoljon az egyéniségedhez! no meg legyen ápolt!
25/L
Vagy nagyon hosszú, vagy nagyon rövid. Nekem bejönnek a hosszú hajú pasik :) De nem vagyok se rockos, se metálos :D
Az a legrosszabb, mikor valakinek kb 10mc hosszú haja van, és a szemébe lóg, és úgy néz ki, mintha hátulról fújta volna a szél, vagy hogy is mondjam, nem tudom, az milyen stílusú haj, de az nagyon rossz.
nekem a "most keltem fel" haj a kedvencem.max 15 centi,és kuszán áll....megveszek érte!:DDDDDDDDD
de szerintem a legfontosabb,hogy az egyéniségedet tükrözze,és ápolt legyen.
15/L
17:55
Persze hogy ismerem!Túl sokat is:D
A bnőm egyfolytában csak "Nem akarsz olyan hajat mint Ville-nek van? Itt egy kicsit levágjuk meg ott"Már az őrületbe kerget vele:D
(Amúgy pont innen jött a kérdés mert azt akarja hogy vágjak le belőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!