Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 2 és félhónapos kapcsolatom. De a barátnöm azt kérte, hogy pihentesünk!? és hogy megfojtom ugyérzi. Ez mitöl lehet mit rontotam el? Most nemtudom, hogy lessz-e fojtatása az egésznek.
Sztem túl sokat vagytok együtt, kitalálom, közös gimnáziumba jártok, vagy egyszerűen csak pár utca van a lakásaitok közt, vagy nagyon rámenős vagy.
Eltaláltam valamelyiket? :)
Hát, én voltam már ilyen kapcsolatban, csak annyi volt a különbség, h nálunk nem én találtam ki a szünetet, hanem a barátom. És persze, h nem lett utána folytatás. Vagyis, ahogy nézzük. Mert oké, megbeszéltük, h folytassuk, örültem is neki, nagyon boldog voltam, de az az állapot sem tartott sokáig, 1-2 hétig ment, utána újabb szakítás volt, és az elkövetkező fél év így telt: hol együtt, hol külön. (Azóta szerencsére már teljesen külön.)
Nagyon ritkán fordul ilyenkor jobbra a helyzet. Vannak, akiknek segít a szünet, de inkább - sajnos - az a jellemző, h ilyenkor csak "könnyebb a szakítás". De reméljük, h nálatok nem ez a helyzet áll fönn. Ám készülj föl arra, h szakítani akar... :(
1. Aki szakítani akar, az kér szünetet.
2. Mit gondolsz, ha már 2,5 hónap után szünetet kér, mi lenne mondjuk fél év, évek múlva, hisz már az elején rájött, nem te kellesz neki.
3. Mit rontottál el? Sokan (fogalmam sincs, miért), tehernek érzik a szeretetet, a ragaszkodást és rámondják, hogy megfojtod, ezért menekülni kezdenek. Én is így jártam, nem egyszer sajna :(
4. Az ilyen szüneteknek a legritkább esetben van folytatása, szal kezdhetsz nekiállni egy olyan lányt keresni, aki valóban szeret és komolyan gondolja a kapcsolatot. Szerintem ne várj csodát ettől a lánytól, ha már most lepattintott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!