Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után nem korai a szex?
Vagyis inkább hány randi után? Mindketten huszon évesek vagyunk, még sosem éreztem ekkora vonzódást... Eddig négyszer találkoztunk, rosszat gondolna rólam a pasi, ha már most megadnám magam?
Volt már ilyen esetetek? Utána hogy alakult a párkapcsolat?
Ehhez jobban kéne ismernünk a partneredet, meg téged is. Meg a kapcsolatotok eddigi alakulását. Ez a dolog nagyon változó.
Nekem az első kapcsolatomnál 3 év után, az utolsónál 1 hét után volt. Az utolsó kapcsolatból házasság lett. És jó.
25/N
Én ezzel úgy vagyok, hogy semmi sem idő függvénye. Ha úgy érzitek, akkor lefekszetek egymással. Ha úgy érzed, már megbízol benne, ha kívánod stb. Ráadásul ezt így nehéz megmondani, hogy mit gondolna a pasi rólad, hisz nem ismerjük, és fogalmunk sincs ő hogy áll ehhez a kérdéshez, vagy hogy ő is hasonlóan érez-e. :)
Tapasztalatból nem tudok beszélni, mert én eddig olyan 1 hónap után feküdtem le a barátaimmal, de van olyan ismerősöm, nem is egy, akinél 1-2 randit követően már következett is a szex, és azóta is, évek óta együtt vannak. :)
Természetesen ő is érzi ezt a nagy vonzalmat! :) Eddig nagyon jó minden, teljes az összhang!
Akkor nem törvényszerű, ha korán lefeküdnénk már az elején akkor később negatívan hat a kapcsolatra? Vagyis nem lennénk mondjuk megbecsülve emiatt?
Ez nem időfüggő, ha úgy érzitek, hogy itt az ideje, akkor tegyétek meg, főképp huszonévesen :) Mi a párommal már a második randin "egymásnak estünk", ennek ellenére idén lesz 7 éve, hogy együtt vagyunk :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!