Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az interneten találtátok meg a párotokat? Mennyi ideig leveleztetek, mielőtt találkoztatok?
Az is érdekelne, hogy társkeresőn, vagy fórumon ismerkedtetek össze! Kérlek írjatok kort is!
Kíváncsian várom a válaszotokat. :)
A csajok és pasikon. Már aznap, amikor regisztráltam megláttam és felvettem vele a kapcsolatot. Ő visszaírt, aztán 1-2 hétig MSN-ezgettünk, utána elhívtam és találkoztunk kb. 1 hónapon keresztül 5-6 alkalommal és így összejöttünk.
19/F-19/L
Mi a maffiozo.hu-n ismerkedtünk meg:D (ez egy játék volt anno:D) Egyik közös barátunkkal játszottam ott, ő pedig segített nekem, elkezdtünk beszélgetni, felvett msnre, még többet beszélgettünk, elhívott moziba....stb..Jól éreztem magam vele, így hamar összejöttünk:) Ennek 2 éve, azóta a menyasszonya vagyok, esküvőt 2 év múlva szeretnénk:)
20/L
Örülök, hogy tetszett kedves kérdező:) Remélem te is hasonló "lovestory"-val találod meg a párod. Vagy már megtaláltad?:)
20/L
Nekem a szüleim válás után használták a társkereső oldalakat, és viszonylag könnyen találtak maguknak párt. Szerintem sokáig nem levelezett egyikőjük se. Mindketten boldog párkapcsolatban élnek már több éve.
Szerintem jobb ha minél előbb találkoztok személyesen. Mert lehet hogy valakivel levelezel hónapokig, közben meg az első randin elutasítanád, mert nem tetszik a kisugárzása, vagy a viselkedése. Én a személyes ismerkedés híve vagyok. Ha már interneten ismernék meg valakit, biztos hogy néhány levél után találkozni akarnék vele, ha a képe alapján tetszik.
21 L
Mi iwiwen csajok és pasikon ismerkedtünk meg. 4 hónap múlva találkoztunk csak, mert elég messze laktunk egymástól, de azalatt a 4 hónap alatt szinte kivétel nélkül minden nap 8-10 órát beszéltünk msnen. Találkoztunk, azonnal össze is jöttünk, azóta is, lassan 1 éve együtt és most már ugyanabban a városban :)
19/L - 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!