Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom magam jól érezni a barátommal? Alapvetően két problémám van, ezek lehetnek az okai? Szerintetek?
ma is felébredés után, azon gondolkodom, megyek haza takarítani, hajat mosni, ilyesmi, nem tudok nyugodtan ellenni nála, vagy vele.
a problémáim:
1. bárhova megyek vele, mindig kiszúr magának valami csajt szemezni, vagy ilyesmi
de még egy sparos pénztári ácsorgás közben is, nincs ahol, ne keresne a szemével valakit, akivel próbálja éreztetni, hogy bejön
2. a jelenlétében nem dohányzom, mert utálja, ezért akarnám mindig otthagyni, hogy rágyújthassak?
nem értem saját magam.
kérnék véleményeket, ötleteket, a fenti problémák lehetnek az okok, vagy valami más??
Hát az 1, pontod szerint én már otthagytam volna rég.
Mi az, hogy másokkal próbál szemezgetni, mikor van barátnője?oO Te meg hány éves vagy, hogy ezt hagyod?:S
Még ha meg is nézi a többi lányt az nem baj, de hogy már szemezget is velük az már nem túl okés szerintem.
mivel a kapcsolat első napjától ilyen, úgy érzem ez nála jellemkérdés, már ezerszer megbeszéltük, próbálta már visszafogni magát, de mégis így maradt
újabban ha felhozom, simán letagadja
amikor leste a csajt a pénztárnál, közben támaszkodott a bevásárló kocsira, annyit csináltam arrébb húztam a kocsit, ezért el tudtam vonni a figyelmét, és nem is hoztam fel neki, mert nincs értelme, mert letagadja. ő ilyen :(
ja és idősek vagyunk már
én 25 , ő 30
Tudod,hogy ez a szemezgetés előbb utóbb átmegy cselekvésbe..? Mert az lesz a vége, főleg ha olyan ha problémátok van akkor menekül..mintsem megbeszélje veled.
Szerintem keress olyat , aki megbecsül téged és tisztel!
:S
akkor tehát a problémáim vezetnek oda, hogy ha vele vagyok, szabályosan menekülök?
és nem én vagyok a nem normális?
pedig szeretem őt.
de ahogy most eljöttem tőle, és láttam már kapcsolja is be a gépét netezni, szabályosan találkozni sincs vele kedvem, mert komolyan tiszta lehozó, amikor vele vagyok.
de a szakítás meg fájna ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!