Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy újra minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra minden rendben legyen?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 10hónapja vagyunk együtt és azt mondta elmult a lángolás!Nagyon jol megvagyunk,de nem érzi hogy szeret!Megbeszéltük hogy egy hónapig még probálkozunk hátha újra fellángol valami!Hozzáteném én vagyok az első barátja.Mit tegyek hogy ujra szeressen??Nemtudunk meglenni egymás nélkül és vágyunk egymás csókjaira stb.
2009. febr. 25. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:
A lángolás egy idő után elmúlik, onnan lehet tudni, hogy érett kapcsolatban vagy, hogy már nem csak arra van szükséged, hogy dübörögjenek a hormonjaid.
2009. febr. 25. 11:03
 2/2 anonim ***** válasza:

olvasd el ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Az egész arról szól, hogy a szerelem az csak egy kis fellángolás, a szeretet ha megmarad, akkor egymásnak teremtet titeket Isten (vagy mittom én ki, én igy tanultam xD szóval egymásnak vagytok...) és ezt nem szabad elszalasztani, mert lehet hogy a lánynak te vagy a nagy Ő, de valaki másba lesz szerelmes, mivel a szervezete megváltozik, ujkra elkezdi azt a bizonyos drogot termelni, de más lesz a célpont, és az is el fog mulni, és igy fogyja dobálni a pasikat, de meddig?

A szerelem nem nagy valami, egyszer ugyis elmulik, aztán visza jön egy idő után, előbb utóbb rájön hogy te vagy az igazi, meglátod :)

Eléggé zavarosan irtam mert sietek, megy a bsuzom xD szijóóóóó és sok sikert!!!

2009. febr. 25. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!