Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a páromban egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a páromban egy deka féltékenység sincs?

Figyelt kérdés

Fél éve mindennap eljárok otthonról, csavargok vagy ismerősömnél vagyok. Néha este érek csak haza 7-re fél 8-ra stb. Télen is ez ment, most is és abszolút nem féltékeny. Du. 3-4 közt lépek le mikor Ő még nem ért haza. Nagyon furcsállom ezt. Nektek nem lenne fura?

22/N Ő 20/F

2011. márc. 27. 07:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Biztos nem csal meg, mert nem olyan helyen dolgozik amire azt hazudtahtná, hogy most túlórázik vagy marad éjjelre is. Hegesztő és elég koszosan jön haza általában, nem hinném, hogy vasporszaggal meg hasonlókkal csajozik...
2011. márc. 27. 17:38
 12/18 anonim ***** válasza:
azért nem féltékeny, mert ő meg más nőknek nyomja be a lompost,,,,,,
2011. ápr. 2. 18:54
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem csal meg, nincsenek jelek, időbe hazajön meg koszosan, vasporszaggal, hogy nőzne? Mikor felívom állandóan megy valami gép.: köszörű, gyalugép meg fene tudja milyen gépek vannak egy ilyen műhelyben. És volt mikor a kollegája hívta fel, hogy Ővelük megy a kisbusszal. Meg tudom milyen. Itt mindenki tudja róla milyen szende, szólni sem mer.

De akkor sem értem miért nem tűnik fel Neki, hogy fél éve mindenhol vagyok csak otthon nem?

2011. ápr. 2. 18:59
 14/18 anonim ***** válasza:

ájjjáj:(

Ne járkálj el otthonról szerintem..törődj vele.: D ha ő veled nem. kezdeményezz.

2011. ápr. 2. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
úgye te sem nyomsz félre??
2011. ápr. 2. 19:22
 16/18 napietus ***** válasza:
szerintem ez a normális. bennem sincs és a férjemben sem, szerintem ez a boldog házasság egyik titka :) a féltékenység csak egy buta és közönséges rossz szokás.
2011. ápr. 2. 19:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Én se voltam soha életben féltékeny senkire, mindig megbíztam a páromban (persze erre rá lehet néha faragni, de akkor meg már úgyis mindegy) szóval vannak olyan emberek akik nem féltékenyek egyáltalán.
2011. ápr. 2. 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem érzed azt, hogy kicsit lapos a kapcsolatotok?

Egyébként ezt én sem tartom normálisnak. De tény, hogy van, aki alapból ilyen. A kérdés, hogy neked ő kell? És neki te kellesz?

2011. ápr. 2. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!