Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy 20 eves lany es egy 40 eves ferfi kozott
hosszutavu, komoly kapcsolat?
11/29 anonim válasza:
kérdezd a jövőről...próbáld meg zavarba hozni...vagy indukálj veszekedést...ilyenkor derül ki igazán milyen is az ember..néha lepd meg..nézd h reagál..de ha nem bízol benne akkor élvezd ki amíg gondolod de ne tervezz hosszabb távra...neki legyen szüksége rád és ne neked rá!!!!úgy h hagyd csak h ő teperjen...mutasd meg nyugodtan h te sem vagy egy kisangyal egy elveszett ember..legyen saját életed is..ha így sem tágít akkor kellesz neki és nem csak "arra"..ha szokott inni itasd le és faggasd ki..nem is tudom..biztos ügyes lány vagy feltalálod magad..mindig tud mennyit érsz és becsüld meg magad..fiatal vagy ha kételkedsz mond meg neki..ha továbbra is ugy érzed nem stimmel vmi akkor a te érdeked h otthagyd...nem akartalak kioktatni vagy ilyesmi..ennél többet nem nagyon tudok mondani..de...én nekiszegezném a kérdést
2011. márc. 26. 00:33
12/29 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, valoban hasznos tanacsokkal lattal el, kedves toled:)
Velem anno komolyan gondolta 20 évvel idősebb pasim, eleinte tetszett nekem is a dolog, aztán én húztam nyúlcipőt, mert befostam attól, hogy jézus ez most tényleg el akar venni, meg gyereket csinálni nekem, nem pár év múlva, hanem tényleg záros határidőn belül. Ha én is hamar érett lettem volna erre, akkor működött volna. De engem jobban izgatott akkor még az, hogy és jövő szombaton hova megyek bulizni, mint az, hogy családot alapítsak. Neki meg nem volt öt-hat éve, hogy kivárja, akkor akarom-e én ezt vagy sem.
2011. márc. 26. 01:16
2011. márc. 26. 08:06
Szánalmas félresikerült korcsok vagytok!
20 és 40? Segíts a világnak, ugorj le a 10-ről!
2011. márc. 26. 09:07
16/29 A kérdező kommentje:
Nem azert tettem fel a kerdest, hogy rosszindulatu megjegyzeseket tegyel...
Ha nem ertessz egyet a dologgal, akkor ird azt, hogy szerinted lehetetlen a helyzet, de ne legy ilyen undok...
kérdező,te honnan vetted észre,hogy tetszel neki,hogyan viselkedett veled?milyen volt veled?honnan tudtad hogy nem CSAK KEDVEL téged?írj kérlek
2011. márc. 26. 10:31
Miért ne müködhetne?Az öreg Faludy Gyuri Bácsi is meg tudta füzni azt a Fanny nevezetü menyecskét.Állitolag "boldogok "voltak.Mondjuk ott 60-vagy 70 év volt a kor külömbség.
2011. márc. 26. 13:24
19/29 A kérdező kommentje:
A kerdesre valaszolva:...Ugyanugy viselkedett, mint barmely masik ferfi, ha tetszik neki egy no...Bokolt, kedveskedett, probal(t) a kedvemben jarni es oszinten feltarta elottem a multjat(nekem ez sokat jelentett:)), majd ki is jelentette, hogy mi a helyzet:)
Csak nem te is ilyen helyzetben vagy?;)
Akkor nem leszek undok!
20 éves vagy, gondolkodj már kicsit, aztán vegyél lejjebb vagy 15 évvel és minden rendben lesz!
2011. márc. 27. 23:47
Kapcsolódó kérdések: