Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2hét után mi az amit engedtek 1 kapcsolatba? (Fonti)
2 hete vagyok a párommal és enm tom h mit engedhetek és mit nem! 16 éves vagyok ő 21. nem vagyok már szűz se!
és volt már komoly kapcsolatom ami 2 évig tartott de még se tom mit csináljak!
Tanácsok jöhetnek!
Két hét után b*szasd meg magad. Úgy is ezt a választ várod nem, hogy aztán mehessél felvágni a barátnők előtt, hogy hú nekem 21 éves pasim van.
Mondjuk az se normális, aki ennyi idősen ilyen kis csajokra hajt. Persze nem komoly kapcsolatot terveznek az is biztos.
én szűz voltam és 2hét után pettingeltünk, de előtte már egy fél éve össze voltunk akadva és úgymond randizgattunk, de soha nem történt csóknál több. Meg osztálytársam,tehát 4éve ismerem kb és elég jóban voltunk.
Szerintem nem gáz ha pettingeltek de azért még ne szexeljetek. Én is vártam vele 2 hónapot(szexszel), bár 18 voltam:-)
oral, anal, threesome, bukkake, s/m, creampie, és gangbang.
De csók az semmiképen sem. (konzervatív vagyok.)
totál mindegy hogy lefekszel e vele vagy sem a kapcsolat hossza nem ettől fog függni
itt csak az a kérdés hogy te mennyire akarod ha akarod akkor hajrá ha rossz volt örülhetsz hogy az elején kiderült ha meg nem akkor meg élvezheted ennek örömeit is, de azzal hogy vársz se jobb se rosszabb nem lesz szerintem
Én pasi vagyok voltam már úgy is hogy vártam meg úgy is hogy azonnal egymásnak estünk de egyik kapcsolatom sem ezen múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!