Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális férfi egy tini lánynak?
Hát nem tom...Én 15 éves lány vagyok,és ovi óta nem voltam szerelmes..sztem lehet,hogy túl válogatós vagyok meg ronda...de a fiúkkal még csak beszélgetni sem szoktam...Az a baj,hogy most nagyon bunkó,kicsapongó életet élnek!Számomra a tökéletes pasi nyugodt,udvarias,van egy ész is a fejében.Ha külsőre is jó az csak egy plusz lenne...Szerintem most leírnak egy csomó dolgot majd,külső és belső tulajdonságokat is egyaránt de ez minden lánynak más!Igazából az ember a "másik felét" keresi ilyenkor és ez mindenkinél más!Sok sikert!Ne add fel!Egyszer rád KELL hogy találjon a szerelem!(Legalább is én ebben reménykedem ebben,mert jó lenne már szerelmesnek lenni) :)
Hát kislányom, el kell keserítselek. 100 pasiból jó ha 1 nem defektes. Minden korosztályban megvannak a maguk selejtes egyedei, szerencsésnek kell lenni, hogy normálisat találj. Jól teszed, hogy válogatós vagy, nem is szabad mindenféle jöttmenttel leállni.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!