Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy jó párkapcsolat, vagy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jó párkapcsolat, vagy egy uncsi pár és megszokott melóhely?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, a párom 30. egy héten csak egyszer akar velem lefeküdni. Mert hol fáradt hol meg nincs kedve. De én nagyon szeretem és ő is endem. Van egy pasi a melóhelyen aki má régóta szeretné ha a párja lennék de hát a párom is ott dolgozik én is a pasi is, aki nem mellesleg bejön nekem. Most adjam fel a 6 éves párkacsolatom meg a melóhelyem?
2011. márc. 24. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Neked kell tudnod, hogy megéri-e vagy sem.

Ha az új srác mellett döntesz, akkor nagy eséllyel pokol lesz a munkahelyeden, és hármótok közül egyikőtök nagy valószínűséggel új munkahely után fog nézni a stressz miatt.

Ha a régit választod, akkor lehet, hogy 30 évesen jössz rá, hogy nem is éltél. Én is ennyi idős vagyok, és lehet megőrülnék egy ilyen unalmas kapcsolattól, bár ez attól is függne, hogy mennyire szeretem még páromat, van-e valami probléma még a szexen kívül. Mert ha minden más stimmel, akkor inkább egy kis szabadságot vetetnék ki mindkettőnkkel, és a gondot meg is lehet oldani némi relaxálással és fantáziával.

2011. márc. 24. 10:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Tegyűk fel összejössz a kollégáddal, szép lesz jó lesz, izgalmas lesz az új kapcsolat 1-2 évig, de 6 év után ő sem tud majd újat mutatni, az a kapcsolat is monoton unalmas lesz!

Ha szeretitek egymást a mostani pároddal, mondd el neki a gondod, dobjátok fel a kapcsolatotok!

2011. márc. 25. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!