Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha régóta (több év) együtt vagytok egy lánnyal, szeretitek, akkor miért csaljátok meg többször is?
csak arra akartam-akarok rávilágítani kissé alpári stílusban a nagy unalmam közepette, hogy azért nem mindegy hogy ki csal meg? mert hiába nagy a szerelem, de ha a másik olyan aki hajlamos a megcsalásra -esetleg a régi párját többször megcsalta- akkor az előbb-utóbb úgyis meg fogja tenni. csak sokan azt hiszik, hogy neveléssel ki tudják ölni a másik valós énjét, hogy "majd most megváltozik" mert xy ismerősöm ismerőse is ilyen volt és mára már lenyugodott. hát a nagy lófa*szt! most egy kicsit a férfiak ellen beszélek, de nekem azok a haverjaim akik egyszer is megcsalták a barátnőjüket ők folyamatosan csalják!
ugye valamit valamiért elv a párkapcsolatoknál is működik! nagydumás-jóképű-macsó gyerek kell, akkor benne van a pakliban, hogy néha kikacsint... de hát tudjuk, hogy a szerelem van, a felébredés meg fájdalmas...
na jó tényleg baromira unatkozok és semmi jó filmet nem találtam sehol se...
szóval egy kis pro-kontra a csodálatos kérdéshez.
van két férfi ismerősöm. az első akinek baromi jó dumája van, férfias és nagyon tud csajozni. ő orrba-szájba csalja-csalta és fogja is a barátnőjét. már a barátnője legjobb barátnőit is megdu*gta! érte baromira oda vannak a nők, mert olyan macsó-tökös gyerek.
aztán van a másik ismerősöm aki kevésbé néz ki jól, de nincs különösebb baj a megjelenésével. ő komolyan veszi a nőket, csak ez nem kölcsönös. az ő barátnője fűvel-fával... emellett rendszeresen "lehúzza" pénzzel, gyakorlatilag a srácon élősködik, mert a lány el sem tudná magát egyedül tartani.
akkor itt most mi a tanulság?
ne általánosíts! kikérem magamnak. kösz
23/f
Azért it is megy az általánosítás: aki jó pasi, annál magára vessen, ha egy csaj elkövette azt a szörnyű bűnt, hogy összejött vele.
Nekem három macsó-típusú barátom volt eddig, és ők undorodtak az ilyentől. Teljesen máshogy álltak hozzá az élethez és a párkapcsolatokhoz is. Az átlagos és a csúnya pasik ugyanúgy megcsalják a nőket (tehát vagy igen, vagy nem - igen itt is van bőven). Úgyhogy csúnya előítélet leegyszerűsíteni ennyire a problémát, ennyi erővel még az is igazabb, hogy a pasik álétalában megcsalják a nőket.
Ezer oka lehet. Vagy lenézi a nőt, akivel együtt van (egoizmus), vagy ellenkezőleg, önbizalomhiányos, vagy egyszerűen elveszette a kontrollt az érzelmei felett (gyenge személyiség), satöbbi...
Tudjátok én is azt hittem hogy ez igy van egészen addig amig a ronda rendes gyerek meg nem csalt. Én megbecsültem, őt akartam mert bár nem olyan szép de megbizható hűséges és őszinte. Aztán erre tessék!
fikarcnyival se jobb mint a nagymenő sportos jóképű macsók.
Attól hogy nem jóképű még pasiból van, ő is farka után megy.
Ha már így is-úgy is megcsalnak legalább egy jóképű fullos sráccal járjak mint egy bányarémmel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!