Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtanátok egy megcsalást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtanátok egy megcsalást?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 20:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
attól függ. nálam megcsalás már a flört, randi is. de van, akinél csak a szex a megcsalás. sajnos a barátom még az elején nyomta mellettem a társkeresőt, és bánatomra szerelmes lettem belé, és megbocsátottam. most meg iszom a levét, mert 1 éve vagyunk együtt, és 0 a bizalom. emiatt pedig kva sok a konfliktus...:S
2011. márc. 24. 00:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Sok év házasság után megbocsátanék a feleségemnek. De csak akkor, ha nincs utána semmilyen csöpögős szerelmi jelenet, smsezés, telefonálgatás, titkos találkák stb...

Ha benyögné, hogy szerelmes a másik pasiba, kivágnám. 30F

2011. márc. 24. 09:27
 13/23 anonim válasza:

az csak tőled függ. Ha nagyon szereted, akkor meg. Én csak egy példát tudok mondani. Már lassan 8 hónapja együtt vagyunk a barátommal és az első 2-3 hét után megcsalt. Kiderült és szakítottam is vele, de nem bírtam nélküle. Megbeszéltük, el van felejtve és azóta nem történt semmi ilyesmi és majdnem minden nap együtt vagyunk és nagyon jól működik a kapcsolat :D

15L ; 17F

2011. márc. 24. 09:35
 14/23 anonim ***** válasza:

anyám megbocsájtott apámnak, 20 évig voltak utána együtt, mire betelt a pohár. én ebből nem kérek. megcsal, mehet is elfelé

F

2011. márc. 25. 21:08
 15/23 anonim ***** válasza:

nem

25/F

2011. márc. 25. 21:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Szeretem az ilyen kategorikus kijelentéseket: nem, soha. Valószínűleg a tapasztalat hiánya, amiért nem tudják, hogy soha ne mond azt, hogy soha. Szituációtól függ. Nem lehet erre igent, vagy nemet mondani.
2011. márc. 25. 21:12
 17/23 anonim válasza:
biztos,hogy nem. nálam már az is megcsalás lenne,ha a pasim más nőket bámulna
2011. márc. 25. 21:12
 18/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:12

vannak akiknek vannak határozott elveik és világnézetük, vannak akiknek nincs..., ez a soha ne mond hogy soha meg mindig is a jól hangzik kategória volt, de azért ez nem így működik :)

25/F

2011. márc. 25. 21:36
 19/23 anonim ***** válasza:

ha csak egy csók akkor meg, viszont a más is volt akkor nem...ha egyszer megteszi máskor is megteheti...viszont az olyan helyzetekben amikor részeg ( vagy vmi ilyesmi) volt a megcsaló elgondolkodnék rajta...

21/L

2011. márc. 25. 21:36
 20/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:12

Én meg ismerem már annyira magamat,hogy bátran ki merjem azt jelenteni, hogy SOHA nem nézném el. Ahogy írták előttem,vannak elveim,ráadásul nem bírnám elviselni,hogy ha utána velem marad, és akármikor hozzám ér, vagy megcsókol azon agyaljak,hogy azzal a másikkal is ugyanezt tette..nem tudnám elfelejteni,nulla lenne a bizalom,el lenne az egész rontva..meg egyszerűen túl büszke vagyok.

2011. márc. 25. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!