Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő szerzésnél első lépések?
Gondolok itt arra, h ismert személy (nekem pl osztálytársam, úgyhogy ismerem egy ideje :) ).
Szóval bejön a csaj, és neki is bejövök, csak erre nem tudok mit lépni :S :)
hülye kommentekre nem vagyok kíváncsi :)
Moziban inkább ne fogdosd a kezét, az olyan nyilvánvalóan adja magát. Bár ha bejössz neki, örülni fog neki mégis. Valamint ha mégis megérintetted, megfogtad, akkor már mindegy, a lényeg megtörtént. Egyébként sokkal őszintébb és legalább nem lopakodós, sunyi megoldás megpuszilni az arcát, amikor megdícséred (mert dícsérd meg ahol csak tudod!), vagy csak úgy, tehát a köszönésen kívül persze. Akkor rögtön tudja majd, mi az ábra, és onnantól a kézfogás is már alap.
Szeretném mindezt én is megcsinálni valakivel, de sose voltam ilyen helyzetben :( Mármint, hogy ennyire esélyes legyen egy lány. Pedig már öreg vagyok, mint az országút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!