Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem válás után 2 gyerekkel még valaha boldognak lennem egy új párkapcsolatban?
Szerintem ne foglalkozz a "menő csávó" val: nem ismerte a körülményeket, úgy írt.
Inkább azon gondolkozz el, amit írtam: apukát keresel, férjet, élettársat, társat, a gyereked nevelőjét - kit?
Mert egészen másképp kell hozzáállni.
Semmi olyasmit nem mondtam hogy örökre el lenne rontva. Én csupán a népszerűségi faktorok megfordulását nem tartom fairnek, de tisztelet a kivételnek mert ugye nem futhat bele mindenkibe az ember fiatalabban sem.
A nehezítő tényezőkkel pedig szerintem minden józan gondolkodású férfiember tisztában van. Nincs olyan hogy egy férfi az életedben nem lesz apa legalább részben. Értelemszerűen az igazi apa, hacsak nincs végzés ellene de ugye itt nem ez a helyzet, visszajár, amit nem mindenki visel könnyedén.
Arról még mindig nem beszéltél, hogy a leendő párod mennyit foglalkozzon a gyerekekkel?
Milyen viszonyt alakítson ki velük? Mennyit találkozzon egyáltalán velük? Megszervezed a gyerekpásztort mindig a találkozások idejére, vagy ott fognak ugrálni körülöttetek meg az ő fején?
És erre ő mit tehet és mit nem?
Ez sem mindegy ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!