Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak most? A férfiakn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most? A férfiaknak nem számít az ész

Figyelt kérdés

Szeretek tanulni,de annyira kevesen értékelik.Illetve van,ahol nem is.Nem érzem jól magam a suliban,mindjárt érettségi.78kg vagyok:(! Nem bírom!Már arra is gondoltam néhányszor,hogy kihagyok egy évet,úgyse számít,hogy egy lány okos legyen!Ezt még egy olyan ember önéletrajzában is olvastam,hogy nem azért szeretnivalóak a lányok,mert intelligensek,hanem mert sudárak meg kedvesek,akit többször jelöltek Nobel-díjra..Úgyhogy még az okos férfiakat se az érdekli szerintem,hogy a nő legyen okos!De itthon mindig ezt hallom,legyél okos,meg minden,közben meg elhíztam.Olyan szégyen kimenni nap mint nap az utcára,hát más is látja,hogy nem vagyok olyan karcsú,meg tökéletes testű.

Járok persze konditerembe..meg diétázni kezdtem,de akkor is...Annyira elkeserít az a hazugság,hogy a nőknél fontos az ész is...DEHOGYIS!! :/ Annyit sírtam emiatt,mégis tanulok,de minek?

2011. márc. 21. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem számít! azt hiszed összejövök egy olyannal, aki még a szorzótáblát se tudja? A jobbaknál számít :)
2011. márc. 21. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak az ész édes kevés. A külső megfog, a belső megtart...

Akin van felesleg, az nem csak esztétikum.

Tükrözi a leked és a hozzáállásod az élethez. Életfilozófiát közvetít.

Nem csak a külső miatt van ám az, hogy ennyi felelsleg taszít, hanem hogy nagyon negatív lelki tulajdonságokkal párosítják az emberek akár tudatalatt is!

Márpedig a lelki adottságok és az életmód ugyanannyit számítajnak, mint a tudás és a kognitív képességek!

Neked legalább más akadálya (ahogy én látom, de ne haragudj, ha tévedek) nincs az alakod megváltoztatásához, mint az akaratod, a kitartásod. Meg hát hozzállás kell. Tehát a szemléletváltás tanácsos lenne, az egészséged miatt is, és a HARMÓNIA miatt is - a külsőd tényleg sok mindent elárul rólad.

2011. márc. 22. 00:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ezt jól összecsaptam xD Mindegy. Ja, és nekem is van feleslegem (nem is kicsi), és mégis mindig volt pasim, ráadásul olyanok, hogy a legtöbben két kezüket összetették volna értük. A külsejük és a belsőjük is tökéletes, vagy szinte tökéletes volt, tehát az az álompasi-kategória. :) A súlyom pedig azért nézték el, mert nagyon sokat sportolok, az átlagembernél jóval fittebb vagyok, tehát az életmód teljesen rendben van - csak külsőleg nem látszik. Mondjuk arról nem tehetek (na és ez az, ami fájó, ha a külsőd totál meghazudtol! - aki nem tesz érte, az vállalja fel), de már dolgozok a problémán.

Érted?? A külsőd számtalan dolgot közvetít rólad! Nekem is bizonyítanom kell az ellenkezőjét pasizáskor. Onnantól nem a külsőm érdekli őket, hanem a személyiségem és az életem, de odáig el kell jutnom, hogy megmutassam, nem a hülye hozzáállásom, vagy az igénytelenségem, stb. miatt nézek úgy ki, ahogy.

2011. márc. 22. 00:21
 14/15 koltt ***** válasza:

Tegyük helyre a képzavart, egy kissé.

1. Nem kell összetéveszteni az okosságot a lexikális tudással, mert lehet egy 3 diplomás doktor is köbunkó (saját tapasztalat), de azért kezet szorítanék egy olyan emberrel aki szópárbajban lenyom egy székely parasztembert, aki nem tanult több 10 évig, mégis olyan logikája van hogy kalapot le.

2. Az hogy okos vagy egy rendes srácnál az az alap. Tehát az hogy van eszed, az még nem garancia arra hogy a pasik ujjongva fognak körülugrálni, az csak megadja az alapot a hosszú párkapcsolathoz. De ahhoz hogy egy értelmes pasit összehozz ez a minimum, ennél még sokkal több kell. Hogy könnyen megértsd: képzelj el egy tesztet ahol 100 pont a max. 60 pontnál megvan a pasi, 40 pontot össze tudsz szerezni mindenféle limlom dolgokból, de a legfontosabb a 3 20 pontos kérdés: külső(nem kell kommentelni gondolom)

belső( kedvesség, hűség, őszinteség, stb) és az értelem. Ha ez a három megvan akkor már átmentél, a többi csak ráadás. 20 pontod bár biztos van.

3. Attól hogy okos vagy ne ess abba a hibába mint a hupikék törpikékből okoska, aki mindig villog a tudásával, mert akkor csak megutálnak a többiek.

Kissé hosszú lett de remélem hogy érthető.

2011. márc. 22. 11:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Szánhatnál napi egy órát gyaloglásra/edzésre és egy év alatt lefogynál. Ne sipákolj hanem cselekedj tényleg. Gyaloglás, futás nagyon jó vagy iratkozz be aerobic meg mellette valamilyen más klubba. Jól is érzed magad, ismerkedsz és fogysz.
2011. márc. 22. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!