Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez így normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így normális és rendben van?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit nagyon szeretek. Nem túl rég ismerjük egymást és messze is lakunk egymástól. Néhány hétvégét már együtt töltöttünk és olyankor a párom leül a számítógépem elé és elkezd "rendezkedni". Ez abból áll, hogy átnézi az msn és a skype beszélgetéseimet és hogy kik vannak fent. A munkámból kifolyólag van fent több női név is. Nem azért, mert akarok tőlük valamit, mert nem csalom meg a lányt, hisz nagyon szeretem, hanem mert a munkám miatt kapcsolatban állok velük. A párom kiválogatja a lányneveket és keményen leoltja őket. Aztán törli a programból őket. A vállalkozásomban, amiben egyenrangú társtulajdonos vagyok, is rendezkedik. A társam nem jó szemmel nézi a páromat és viszont. Ott is inkább Ő szeretne lenni a társam és keményen ki is tolja a vállalkozásból a társam, akivel egy éve éjjel nappal azon dolgozunk, hogy minél többet érjünk el. Ha őszinte akarok lenni, a párommal a vállalkozásunk nem működne. Kívülállók szerint senkinek nem normális amit csinál, de én inkább mindent feladok, mert Őt szeretem. Szerintetek ez így normális és rendben van?
2011. márc. 20. 20:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
Egy ilyen lány mellett még a pénztárcámat is széfben tartanám. Ha annyira megbíztok egymásban mint ahogy azt írod akkor ez a kapcsolat bizalmon alapszik és biztos elmondasz neki mindent. Lenne ezzel kapcsolatban egy érdekes felvetésem. Szerinted így miért van szűksége arra, hogy amit te mondasz neki azt még le is ellenőrizze? Hiszen bíztok egymásban.... Ébredj fel ennek a lány valószínű nem a szerelmed kell! Vedd észre, hogy nem bízik benned, különben nem égetne be a barátaid, kollégáid előtt.
2011. márc. 20. 22:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem leellenőriz, csak nem akarja, hogy beleszóljon bárki a szerelmi életünkbe.
2011. márc. 20. 22:50
 13/17 anonim válasza:
Ezt írtad: " hanem mert a munkám miatt kapcsolatban állok velük. A párom kiválogatja a lányneveket és keményen leoltja őket. " Ez vicc! Most ha skyped - ről, stb... helyről törli a lányokat attól a munkahelyeden összetalálkozol velük. Vagy a lánnyal is egy munkahelyen dolgozol? És ki az a pihent agyú aki skypen keresztül akarna belebonyolódni más szerelmi életébe mikor nem tudhatja, hogy a párod azt olvassa e. Ez a lány valamiért fél van valami takargatni valója azért szeretné eltaszítani a barátaidat, hogy ne tudják felhívni erre a figyelmedet. Amit ez a csaj csinál az túl megy minden pofátlanságon az én nejem ilyet tenne az lenne az utolsó együtt töltött napunk. Pedig két évtizede a párom és nagyon szeretem.
2011. márc. 20. 23:19
 14/17 anonim válasza:
Pont ezért fognak beleszólni az életetekbe, hogy időbe próbáljanak megvédeni egy ilyen nőtől. A nőd meg azért csinálja ezt, hogy ő tudjon írányitani téged előszőr mindenkit eltakarít az útból és jót röhög a markába. az semi kapcsolatb nem vezet jóra hogy a féltékenységet megkeveri valaki a munkával ara tudok gondolni, hogy nagyon csúnya lehet a csaj és féltékeny ha valaki csinosabb nála
2011. márc. 20. 23:33
 15/17 anonim válasza:
Lényeg az egészből ez bunkóság akárki is tesz ilyet a másikkal. Legyen az férje, feleség, barátnő vagy barát erre senkinek nem lehet magyarázata. Így kezdődik a papucs "állat"ka férfi társaim sorsa.
2011. márc. 21. 13:58
 16/17 anonim válasza:
Ébredj fel hát Alvajáró!
2011. márc. 23. 22:28
 17/17 anonim válasza:
Erre csak annyit mondok, hogy ha a lány engedi, hogy mindent feladj és nem veszi észre, h Neked az fontos, akkor NEM SZERET! Ez tipikusan az URALKODNI AKAROK VALAKIN dolog... Több hozzáfűzni valóm meg nincs. Volt már rá példa, h azt mondta egy csaj nekem, ha ezt meg azt nem csinálom, öngyilkos lesz, mondtam, h ha hülye vagy akkor csináld. Nekem nem lett volna lelkiismeret-furdalásom és láss csodát, nem tette.. Vágások voltak a csuklóján, jól lebasztam aztán ott hagytam.. Tanulj meg férfinak lenni, de ha így gondolod, akkor nagy idióta vagy az tuti! Üdv
2011. márc. 24. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!