Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19-20 év körüli lányokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-20 év körüli lányokhoz szól a kérdés. Összejönnétek fiatalabb sráccal?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy 18 évessel, ha nem olyan a gondolkodása, mint általában a vele egykorúaknak, hanem komolyabban gondolkozik, nem scak arra kell neki egy nő, hogy megfektesse és otthagyja, igazán komoly kapcsolatot szeretne, lehet rá számítani ha szeret, meg tud nevettetni ha kell, de kellően komoly is.

Mert én a nálam fiatalabb lányok többségénél azt veszem észre, hogy eléggé komolytalan, határozatlan a legtöbbjük....bocsánat azoktól, akiknem azok, tudom, hogy vannak kivételek, de a legtöbbjük sajnos ilyen. Az én korosztályom is még ilyen nagyjából, fiúk-lányok egyaránt...azt sem tudják, hogy kik ők valójában és mit akarnak...

2011. márc. 20. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nálam is fontos hogy fel tudjak nézni rá és valamilyen szinten biztonságban érezzem magam mellette....de igen ritka az ilyen hogy egy pasi 18 évesen a korához képest éretten gondolkodik(nagyra becsülöm az ilyet) ....de hidd el vannak ellentétek is találkoztam már egy jó pár 30-as pasival akinek elég gyerekes felfogása volt(tisztelet a kivételnek) hozzám képest:S 21/L
2011. márc. 22. 19:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is írtam ide ezzel kapcsolatban kérdést, nekem 20 éves létemre 16 éves barátom van, és én is tele voltam kételyekkel, főleg hogy előtte egy nálam 3évvel idősebb fiúval volt komoly kapcsolatom. Egy kapcsolatban kortól függetlenül benne van a pakliban, hogy az egyik, vagy mindkét fél komolytalansága miatt nem fog működni, de sztem minden megér egy próbát, főleg ha tetszik a fiú, amúgy meg az én tapasztalatom alapján, a fiatalabbak sokkal őszintébbek mint az idősebbek, és ez az érzelmeikre is igaz. Sok sikert Nektek!!:-)
2011. márc. 23. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!