Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti melyiket választanátok inkább?
A: Magas, sovány, kissé pattanásos, szemüveges, szubmisszív, szerény,félénk.
B:Alacsonyabb, kigyúrt, nem szemüveges beképzelt, bunkó, buta.
Szerintem emiatt tartják gáznak az elsőt:
szubmisszív: behódoló, alárendelt magatartásforma...
egyik se de mondjuk ahhoz látni kell hogy néz ki
félénk?nem jön be inkább a lány legyen félénk mint a pasi
sovány sem az én stílusom nem mondom hogy dagadt legyen egy pali de ne csontváz legyen
és a pattanás sem egy szép kinézet
Imádom a szemüveges fiúkat. :)
Egy nem nyomorék lány.
Hát igazából én eggyiket sem,mert én ennek a keverékét tartom jónak!
mondjuk így.:Alacsonyabb kigyúrt,szerény,meg tennék hozzá h merész,és ezt a merészet olyan értelemben értem,hogy ne féljen megfogni..[nem félre érteni:D]
hmm szerintem nem vonzo egy pasiban ha tul felenk vagy szereny.... lehet en vagyok maradni, de en elvarom egy pasitol, hogy merjen odajonni hozzam el merjen hivni randira,stb. Vagyis viselkedjen ferfikent....ha ez nincs meg, akkor nem tudok ra ugy nezni ahogy kellene....
de a masik pedig, hogy egy bekepzelt,buta pasival sem kezdenek ki. Mert azoknak pedig csak a szajuk nagy. /de megint attol fugg mit ertesz buta alatt, mert pl. h nem olyan jo tanulo,az meg vegkepp nem szamit annak h buta.../
Az h magas,alacsony nem szamit (de azert legalabb olyan nagy mint en legyen..(165cm) :D pattanosok sem szamitanak.. ugyis kinovi, szemuveg lehet szexi is.
sovany vagy kigyurt? sovany semmikepp...akkor mar inkabb legyen macis alkat, csak sovany ne...kigyurt az tokenletes :D az szerintem mindenkinek tetszik....
szoval vegeredmeny ha mar muszaj : B ...
17/L
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!