Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám lerázni?
Figyelt kérdés
szóval egy srác rám írt face-n h randizhatnánk meg hogy vegyem fel msne-re megadta a telószámát is..
de én nem akarom.. :S
nem is helyes,nem is jófej és messze is van...
2011. márc. 20. 08:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem a legjobb megoldás,ha a szemébe mondod.Akkor tuti leszáll rólad.
2/6 Kingaa1 válasza:
egyszerűen megirod, hogy sértődés ne essék, de neked más tetszik, és azzal már alakul valami és nem akarod elrontani. Nekem mindig bejön és egyszer még igazat is mondtam. Amint leráztam a másik összejött velem és 4 hónapja együtt vagyunk:)!
3/6 A kérdező kommentje:
dejóó^^ gratulálok..:D ezt azonnal ki is próbálom..:P
köszi köszi..:P
2011. márc. 20. 09:08
4/6 anonim válasza:
esetleg úgy mint ahogy tanácsolták az előbb, de ha csak simán megmondod neki hogy nem tetszik neked abba se fog belehalni, inkább mint valami kamu szagú lerázós szöveg.
5/6 Kingaa1 válasza:
Nincs amit örültem hogy segithettem... legalább nem bunkó kérdés volt...:) Ha bunkó a kérdés tudod, bunkó válasz is jár:) irj privit kérdező, beszélgessünk:)
6/6 A kérdező kommentje:
kinga nem tudok privit irni mert nincs beállítva:D
és megmondtam neki..:D
és egész jól fogadta..:D
2011. márc. 20. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!