Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lerázni?

Figyelt kérdés

szóval egy srác rám írt face-n h randizhatnánk meg hogy vegyem fel msne-re megadta a telószámát is..

de én nem akarom.. :S

nem is helyes,nem is jófej és messze is van...

2011. márc. 20. 08:56
 1/6 anonim válasza:
Szerintem a legjobb megoldás,ha a szemébe mondod.Akkor tuti leszáll rólad.
2011. márc. 20. 09:05
 2/6 Kingaa1 ***** válasza:
egyszerűen megirod, hogy sértődés ne essék, de neked más tetszik, és azzal már alakul valami és nem akarod elrontani. Nekem mindig bejön és egyszer még igazat is mondtam. Amint leráztam a másik összejött velem és 4 hónapja együtt vagyunk:)!
2011. márc. 20. 09:05
 3/6 A kérdező kommentje:

dejóó^^ gratulálok..:D ezt azonnal ki is próbálom..:P

köszi köszi..:P

2011. márc. 20. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:
esetleg úgy mint ahogy tanácsolták az előbb, de ha csak simán megmondod neki hogy nem tetszik neked abba se fog belehalni, inkább mint valami kamu szagú lerázós szöveg.
2011. márc. 20. 09:26
 5/6 Kingaa1 ***** válasza:
Nincs amit örültem hogy segithettem... legalább nem bunkó kérdés volt...:) Ha bunkó a kérdés tudod, bunkó válasz is jár:) irj privit kérdező, beszélgessünk:)
2011. márc. 20. 09:31
 6/6 A kérdező kommentje:

kinga nem tudok privit irni mert nincs beállítva:D

és megmondtam neki..:D

és egész jól fogadta..:D

2011. márc. 20. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!